IJsselmuiden-Overijssel

In de buurt DalfsenKlein Nederland | Raalte | Scheerwolde | Zwolle | IJsselmuiden 


De Moestuin Aardbeien, groenten, zuivel

Naast de winkel hebben we in de kas een moestuin gemaakt. Op de plaats waar eerst ook aardbeienplanten stonden staat nu o.a. sla, bloemkool, paprika, komkommers en tomaten. De kas is voor iedereen vrij toegankelijk, tijdens de openingstijden van de boerderijwinkel. Hoe groeit een komkommer? Waar zijn de bijen voor nodig ? Hoe lang duurt het voor een tomatenbloemetje een tomaat wordt?  (demoestuin.nl)


Kalter Aardbeien, groente, fruit, aardappelen, moes- en kijktuin

In ‘de Moestuin’ zijn naast aardbeien, allerlei groenten, fruit en aardappelen te koop. Zelf verbouwen we o.a. boontjes, bietjes, prei, andijvie, radijsjes, koolrabi, komkommers, paprika, aubergines, trostomaten, frambozen en bramen. Dit is afhankelijk van het seizoen. (kalteraardbeien.nl)Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

IJsselmuiden-Overijssel Zoals de naam al suggereert ligt IJsselmuiden aan de monding van de IJssel. Aan de andere oever van de IJssel ligt de oude Hanzestad Kampen, waarmee het sinds 2001 één gemeente vormt en waarmee het door een opvallende hefbrug (met 4 grote vergulde katrollen er bovenop) is verbonden.

(Bron: nl.wikipedia.org)


Heb jij een aanvulling voor IJsselmuiden-Overijssel? Laat het ons weten. Bedankt!


Fruitknop-Rechts-april