Zwolle-Overijssel

Plan je route op maps.google.nlDe Boerderijwinkel Aardappelen, eieren, advocaat, kaas, vlees, wijn, ijs

Er is altijd wat te proeven in de winkel. Loop gewoon eens binnen en verbaas u over de originaliteit, de smaak en het assortiment grotendeel geproduceerd in het Vechtdal.

De Huppe Boerenkaas, zuivel, groente, streekproducten

In de landwinkel vindt u een breed assortiment aan streekproducten, waaronder onze zelfgemaakte boerenkaas, zuivel, groente en verschillende dranken. Daar waar mogelijk wordt het werk gedaan samen met de deelnemers van de zorg-boerderij. (dehuppe.nl)De Vreugdehoeve Schapenmelk, schapenyoghurt, schapenkaas, Mecorino, shoarma, lamsburgers, Kefir, haloemie, ijs van schapenmelk, streekproducten, cadeauwinkel

Erve Slendebroek Vof A2-Melk en A2-zuivelproducten: Yoghurt, Hangop, vanille vla

In onze gezellige boerderijwinkel kunt u ambachtelijk gemaakte A-2 zuivel proeven en kopen zoals de boeren yoghurt, boeren vanillevla en volle melk. Ook kunt u hier terecht voor de verkoop van dagverse, rauwe melk.

Kom eens langs in onze gezellige winkel, u bent van harte welkom!


Haverkort Biologisch rund-, varkens, -lamsvlees, vleeswaren

Wie van lekker en verantwoord eten houdt zal zich bij ons helemaal thuis voelen. Als prioriteit staat bij ons welzijn van dier en mens bovenaan. Dat verantwoord eten ook lekker en eerlijk kan zijn, bewijzen wij iedere dag weer. (slagerijhaverkort.nl)


Tuin Salland Biologische groente en fruit op de groentekraam op ons erf. Geopend op vrijdagmiddag en zaterdag.

Uw Stadsboer Rundvlees, kip, groente, eieren, zuivel, kaas, sap, brood, ijs, bier en wijn

Wij van UwStadsboer houden van lekker eten. Om van lekker eten te kunnen blijven genieten, moet het ook gezond en duurzaam zijn. Voor onszelf, maar ook voor onze toekomstige generaties. Daarom bieden wij biologische en duurzame basisproducten bij jou aan huis en in onze winkel. Deze producten komen van onze eigen boerderij en van boeren en producenten uit Zwolle en omgeving. In ons assortiment vind je onder andere: rundvlees, kip, groente, eieren, zuivel, Kaas, Sap, brood, ijs, bier en wijn. Kom eens langs, in onze nieuwe winkel! 

De Warmoezerij bij Boer Pelleboer Groente, vlees, kaas, eieren

Een jonge BioLogische Tuinderij aan de rand van Stadshagen, Zwolle

Het begrip 'de Warmoezerij' komt weg rond de middeleeuwen. Een Warmoezerij was indertijd een locatie aan de rand van de stad waar groenten werden verbouwd en verkocht aan de mensen in die stad. Perfect aansluitend hierop, is de Warmoezerij gevestigd aan de rand van Stadshagen in Zwolle en verkoopt haar producten rechtstreeks aan de consument. (dewarmoezerij.nl)Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl
Zwolle-Overijssel staat tegenwoordig zowel nationaal als internationaal bekend als de groenste gemeente van Nederland. In 2004, 2005 en 2006 won de gemeente namelijk de prijs voor groenste gemeente van Nederland. Dit na vele inspanningen die de gemeente heeft verricht.


Zwolle-Overijssel (Wikipedia)