Raalte-Overijssel

Plan je route op maps.google.nl

In de buurt Diepenveen | Enter | Haaksbergen | Hengevelde | Lettele | Markelo | RaalteDe Knapenvelder Melk, karnemelk, yoghurt, vla, kwark, hangop, boter

We verkopen naast dagverse zuivel en Boerenkaas en ook streekproducten uit Salland, Landwinkel producten van 100% puur sap tot mosterd. (deknapenvelder.nl)


De Weerd Asperges en aanverwante producten

Met een scherpe en kritische blik op kwaliteit proberen wij steeds onze producten op een zeer hoog niveau te telen. (deweerdraalte.nl)

Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos  Biologische zuivel, vlees, groente, fruit en droogwaren

Op dit moment wordt een schuur op de boerderij verbouwd tot winkel. Zodra de winkel open is zullen wij dit natuurlijk laten weten! In het voorjaar van 2010 zijn wij gestart  met een bezorgservice aan huis. Wij bezorgen een compleet assortiment aan biologische producten, variërend van groente, fruit, zuivel, vlees en droogwaren. (biologisch-made-easy.nl)


Overesch Groenten, Vlees, droogwaren, pompoenen voor consumptie, Halloween pompoenen

In onze boerderijwinkel verkopen we naast groenten en fruit tassen ook zuivel, kaas, brood, koeken, eieren, aardappelen en droogwaren. Verder een uitgebreid assortiment rundvlees, varkensvlees en worsten. (overesch.nl)

Rosahoeve Ambachtelijk boerenijs
Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Info Raalte-Overijssel is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Overijssel in het centrum van Salland. 

(Bron: nl.wikipedia.org)
Heb jij een aanvulling voor Raalte-Overijssel? Laat het ons weten. Bedankt!