Haaksbergen-Overijssel

Plan je route op maps.google.nl

Sameneenkipkopen.nl Scharrel maiskip, biologische landhoenders

Bij Sameneenkipkopen heb je de mogelijkheid om samen met anderen een koppel vleesras kippen, direct bij de boer te kopen. Ieder bestelt zijn eigen persoonlijk samengestelde pakket online. Pas wanneer het hele koppel verkocht is, worden de kippen geslacht.


Sameneenkoekopen.nl Een vleespakket bestellen van je eigen vleesras koe zoals de Blonde d‘Aquitaine. Duurzaam en (h)eerlijk rundvlees

Onze vleesras koeien leven in de grootst mogelijke vrijheid, worden goed gevoed en niet onnodig of preventief behandeld met antibiotica of hormonen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij en jouw gezin kunnen genieten van (h)eerlijk, mals en mager rundvlees. 

Sameneenvarkenkopen.nl Buitenvarkens

Sameneenvarkenkopen.nl biedt u de gelegenheid om te genieten van duurzaam (h)eerlijk, 100 % traceerbaar varkensvlees. Onze buitenvarkens hebben een uniek oornummer zodat het vlees gedurende het gehele proces traceerbaar blijft, dus van de modderpoel tot in uw vleespakket. Het is wel zo fijn te weten waar het vlees dat u eet vandaan komt, nietwaar? Zo is varkensvlees gezond en niet duur. 


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl