Haaksbergen-Overijssel

Plan je route op maps.google.nl

Earpel enzoo Aardappelen, moestuingroenten, eieren, honing, diversen

Aardappelen en moestuingroente van eigen grond en zonder bestrijdingsmiddelen. Eieren, honing, huisgemaakte producten van eigen bodem en div producten van lokale ondernemers.Sameneenkipkopen.nl Scharrel maiskip, biologische landhoenders

Bij Sameneenkipkopen heb je de mogelijkheid om samen met anderen een koppel vleesras kippen, direct bij de boer te kopen. Ieder bestelt zijn eigen persoonlijk samengestelde pakket online. Pas wanneer het hele koppel verkocht is, worden de kippen geslacht.


Sameneenkoekopen.nl Een vleespakket bestellen van je eigen vleesras koe zoals de Blonde d‘Aquitaine. Duurzaam en (h)eerlijk rundvlees

Onze vleesras koeien leven in de grootst mogelijke vrijheid, worden goed gevoed en niet onnodig of preventief behandeld met antibiotica of hormonen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij en jouw gezin kunnen genieten van (h)eerlijk, mals en mager rundvlees. 


Sameneenvarkenkopen.nl Buitenvarkens

Sameneenvarkenkopen.nl biedt u de gelegenheid om te genieten van duurzaam (h)eerlijk, 100 % traceerbaar varkensvlees. Onze buitenvarkens hebben een uniek oornummer zodat het vlees gedurende het gehele proces traceerbaar blijft, dus van de modderpoel tot in uw vleespakket. Het is wel zo fijn te weten waar het vlees dat u eet vandaan komt, nietwaar? Zo is varkensvlees gezond en niet duur. 


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl


Haaksbergen-Overijssel 

Vanaf het midden van de 19e eeuw was de textielindustrie van groot belang. De fabriek van D. Jordaan & Zonen zorgde voor veel werkgelegenheid. Op het toppunt was 80% van de beroepsbevolking van Haaksbergen werkzaam in de textielsector. Begin jaren 1970 stortte de textielindustrie in, ook in Haaksbergen sloot de fabriek.

Meer Haaksbergen-Overijssel (Wikipedia)