Voedselkollektief-VoKo-Almere

Het Voedselkollektief Almere koopt biologische producten in bij boeren uit Flevoland en distribueert deze voor een eerlijke prijs aan consumenten.

Hun missie: Lokale, biologische producten verkopen met een eerlijke prijs voor de boer én de consument.

Het Voedselkollektief Almere (Voko Almere) koopt biologische producten zoals groenten, fruit, rauwe melk en eieren direct van boeren in de omgeving. Deze producten kunnen voor een eerlijke prijs gekocht worden door leden van het kollektief.

Iedere twee weken wordt er een bestellijst gestuurd naar de leden, de leden kunnen dan zelf kiezen wat en hoeveel ze willen bestellen. De bestellingen kunnen op woensdagmiddag van 16.00 tot 18.00 opgehaald worden aan de Discuslaan in Tussen de Vaarten Noord.

Van de leden van het kollektief wordt wel verwacht dat zij af en toe mee helpen met bijvoorbeeld de pakketten inpakken, in ruil daarvoor kunnen de leden voor een klein bedrag biologische producten kopen. Het voedselkollektief heeft geen winstoogmerk.

Heeft u interesse en/of wil u lid worden? Mail dan naar vokoalmere@gmail.com 


  F Facebook.com/vokoalmere

Zie ook De Kaazzaak, De Kemphaan, De stadsboerderij, Kersenboertje, Natuurwinkel Almere, Warmoezerij Warrink in AlmereVoedselkollectief-Voko-Almere op Internet.