Almere-Flevoland

Plan je route op maps.google.nl

Aqua Grow Verschillende soorten sla hele jaar door en seizoen producten, zoals kolen, prei, paksoi


De Kaazzaak Biologische kaas en wijn, overige biologische producten

U kunt bij ons terecht voor heerlijke kaas en wijn en andere meest biologische producten. Groot assortiment aan biologische, vegetarische, lactose-arme en buitenlandse kazen, biologische wijnen en port. Tevens uw adres voor Bekroonde biologische oliën uit Sicilië.


De Kemphaan Tomaten, komkommers, sla (zelfpluk), tuinartikelen

Op de foodafdeling vindt u heerlijke regionale biologische producten, zoals honing, jam en notenpasta’s, lange meters zoute of zoete drop, zeer smaakvol bier van de plaatselijke brouwerij 

Uw dagelijkse portie SUPERFOODS (Gojibessen, Hennepzaadjes, Tarwegraspoeder etcetc). Ook verkrijgbaar het welbekende SOEZIE-meel, voor het lekkerste thuisbakbrood! (bron: kemphaan.nl)


De Stadsboerderij Brood, seizoensgroente, zuivel, vlees

"...de lekkerste, verse biologische producten: brood, seizoensgroente, zuivel en vlees. Maar ook voor biologische schoonmaakmiddelen, huidverzorgingsproducten en bloemen." (stadsboerderijalmere.nl)


G.J. Grimme Aardappelen (ras: Agria), gele uien, rode uien


Kersenboertje Kersen, pruimen en abrikozen

Kersenboertje is de kersenteler van Almere. Wij telen de lekkerste kersen in de omgeving op een natuurlijk wijze in onze kas. U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen. (kersenboertje.nl)


Warmoezerij Warrink Diverse soorten jam (aardbeien, bessen), honing

In de middeleeuwen waren warmoezerijen stadstuinen die buiten de stadsmuur lagen waar groente en fruit verbouwd werd. Sinds 1991 hebben Hans en Truus Warrink in het buitengebied van Almere een tuin van 2.400 vierkante meter: de Warmoezerij Warrink (warmoezerijwarrink.nl)


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nlInfo Almere-Flevoland is in de tweede helft van de twintigste eeuw ontwikkeld als tweede grote stad in de provincie Flevoland. Inmiddels is het Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, in inwonertal ruimschoots voorbijgestreefd en behoort Almere tot de 10 grootste gemeenten van Nederland.

(Bron: nl.wikipedia.org)


Heb jij een aanvulling voor Almere-Flevoland? Laat het ons weten. Bedankt!