Enschede-Overijssel

Plan je route op maps.google.nl

Boerderij Ensink

Aardappelen, groente, fruit, rundvlees, zuivel, eieren

Alles voor een maaltijd! Met zorg voor mens, dier en natuur geproduceerd! Aardappelen, groente en fruit vers van 't land! Rundvlees van eigen koeien Zuivel, kaas boter en eieren! (bijzonderrundvlees.nl)Holgerhof Enschede-Overijssel

Zuivelboerderij Holterhof Zuivel, kass, groente en vlees

Wij geloven in pure, lekkere zuivel tegen een eerlijke prijs. Vanuit deze gedachte is in 2021 onze zuivelwinkel geopend. Na veel experimenteren, doorontwikkelen en héél veel fijnproeven zijn we tot een mooi assortiment aan eerlijke zuivelproducten van Twentse grond gekomen.


La Francaise Bosbessenkwekerij, zelfpluk

U kunt onze bessen en bessenproducten kopen aan de Willemsbeekweg, maar het is ook een aanrader eens een van de markten te bezoeken waar we staan. (bosbessenkwekerij.nl)Enschede-Overijssel ligt in de Overijsselse streek Twente op enkele kilometers van de Nederlands-Duitse grens. De dichtstbijzijnde plaats in het westen is Hengelo, de dichtstbijzijnde plaats in het oosten is het Duitse Gronau, de dichtstbijzijnde plaats in het noorden is Oldenzaal, de dichtstbijzijnde plaats in het zuiden is Haaksbergen.


Meer Enschede-Overijssel (Wikipedia)


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl