Breda-Brabant

Plan je route op maps.google.nl

Boerschappen Boodschappen-boxen met lokale/regionale en seizoensgebonden groenten en fruit, zuivel en vlees. 

Boerschappen rijdt dagelijks langs tientallen boeren in de regio en maakt hier boodschappenboxen in verschillende variaties van. De boeren waar wij mee samenwerken zijn kleinschalig, hebben onmetelijk veel liefde voor hun dieren, gewassen, omgeving en product. Deze liefde gaat ver, en eindigt bij de puurste en lekkerste Boerschappen die wij dagelijks voor jou ophalen.

Boerschappen bevatten geen of nauwelijks bestrijdingsmiddelen, dieren krijgen geen preventieve antibiotica of groeihormonen en er worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen of slechte E-nummers toegevoegd. En uiteraard zijn Boerschappen altijd super vers omdat we ze in de ochtend voor jou ophalen. (boerschappen.nl)

Ook uitgifte punten in Eindhoven, Tilburg, Goirle, Dongen, Oosterhout, Roosendaal en Etten-Leur en per september ook Den Bosch


Het Aardappelpakhuis Aardappels

Naast aardappelen verkopen ook uien, eieren en in de wintermaanden peulvruchten. Verder hebben we het hele jaar rond een beperkt assortiment citrusfruit, appelen en peren (aardappelpakhuis.nl)


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Breda-Noord-Brabant Info  Breda is befaamd om zijn bosrijke omgeving, vooral ten zuiden van de stad. Een ander natuurgebied is het Markdal. Het Mastbos is het oudste cultuurbos van Nederland.

(Bron: nl.wikipedia.org)


Heb jij een aanvulling voor Breda-Brabant? Laat het ons weten. Bedankt!