Dongen-Noord-Brabant

Plan je route op maps.google.nl

Boerderijwinkel D'n Heerd Rundvlees

Onze koeien zijn echte “scharrel” koeien. De drachtige koeien leven in een natuurgebied in het nabij gelegen Loon op Zand. Tegen de uitgerekende datum komt de koe terug naar de stal, waar zij enkele weken in het stro-hok zal verblijven. Na het afkalven laten we het kalf en de koe zeker een half jaar bij ons op de boerderij samen lopen. Totdat de koe opnieuw drachtig is.

Het gehele jaar staat bij ons de staldeur open. Dit betekent dat de koe (en het kalf) vrij is om naar buiten te gaan of naar binnen te komen. (denheerd.nl)
Natuurlijk Tomaat Biologische tomaten, komkommers, paprika, pepertjes, aubergines, kruiden skal gecertificeerd


Tomaten, tomatensoepen, tomatensauzen en andere heerlijke producten van NatuurlijkTomaat.nl zijn onder andere op de onderstaande adressen te kopen. Breng zeker eens een bezoek aan deze winkels in Brabant. Ze liggen vol heerlijke natuurlijk producten uit onze prachtige streek. 't Fazantje Tuinbonen, peultjes, nieuwe aardappelen, courgettes, pompoenen, kerstbomen. Alles uit eigen kwekerij! 


  • Het maisdoolhof
  • Boerengolf
  • Bloemenpluktuin
  • Vogelvoer maken
  • Familiefiets en step verhuur 
  • Pompoenen uithollenAanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Dongen-Noord-Brabant Dongen is een middelgrote gemeente in Midden-Brabant, langs de rivier 'De Donge' met de hoofdplaats Dongen


(Bron: nl.wikipedia.org)

Heb jij een aanvulling voor Dongen-Noord-Brabant? Laat het ons weten. Bedankt!