Zuna-Overijssel

Plan je route op maps.google.nl

Kalfsvlees Zuna Kalfsvlees (rosé) uit eigen stal, Veldhoeve kip, Schulp sap, nootjes, jam, Zunakaas, kruiden

De stierkalveren komen met ongeveer drie maanden op de boerderij. Ze zijn dan van de melk af en worden gevoed met ruwvoer van hoofdzakelijk eigen teelt (o.a. mais, gras en hooi). Ze blijven meestal tot 8 maanden (jong rosé) op onze boerderij. Daarna gaan de kalveren naar de slacht. Enkele betere kalveren houden we zelf voor huisslachting. Dit vlees verkopen wij in onze boerderijwinkel. Door het vele ruwvoer leveren ze stevig en toch mals rosé vlees. Dat bevat minder verzadigd vet dan rundvlees, zodat het onderdeel kan zijn van een gezonde maaltijd. Het vlees is eenvoudig te bereiden. (kalfsvleeszuna.nl)Zunakaas Echte boerenkaas: Zunakaas in diverse varianten, diverse streekproducten uit de directe omgeving

In onze boerderijwinkel vindt u een ruim assortiment Zunakaas uit eigen kaasmakerij. Kaas in diverse kruidenvarianten. Een aantal varianten zijn: Fenegriek, Italiaanse kruiden, Brandnetel en Komijn. Maar er zijn nog diverse andere varianten verkrijgbaar. 

Daarnaast hebben wij ook andere mooie streekproducten, rechtstreeks verkregen van ambachtelijke bereiders uit de directe omgeving. Ons huidige assortiment streekproducten bestaat uit onder andere: Droge worst, mosterd, honing, mixen/muesli, groentepakketten, aardappelen, culibes, chocolade (Fairtrade)

zunakaas.nl


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Zuna-Overijssel is een buurtschap in de gemeente Wierden. Ten zuiden van Zuna ligt Rijssen. 

(Bron: nl.wikipedia.org)Heb jij een aanvulling voor Zuna-Overijssel? Laat het ons weten. Bedankt!