Zuidbroek-Groningen

Plan je route op maps.google.nl

Bos Carabain Escargots Wijngaardslakken, escargots

"Bos-Carabain Escargots levert excellente kwaliteit wijngaardslakken aan bedrijven en voor thuis. Maak kennis met het leven, de teelt en de smaak van escargots. Leer meer over het Franse gerecht dat dankzij Mieke Bos populair is geworden in Nederland."


Dallinga Aardappelen, prei, ui, peren, appels, sinaasappels

"In onze winkel vindt u een compleet assortiment aardappelen, groenten en fruit. Naast de aardappel-, groenten- en fruitsoorten, verkopen wij ook diverse vleeswaren, eieren, honing, diverse sappen en nog veel meer."


De keukentuin Groenten, geitenkaasjes, (kruiden)koekaas, vlees en droogwaren

Sinds 2005 hebben wij ook een landwinkeltje met groenten van het seizoen en geitenkaasjes, (kruiden)-koekaas, vlees en droogwaren als koffie, macaroni. etc. Wij onderscheiden ons door alleen biologische producten te verkopen voorzien van het eko/demeter-keurmerk. Onze voorkeur gaat uit naar streekproducten met een van deze keurmerken. (keukentuin.nl)


Zuidbroek-Groningen In de Middeleeuwen lag Zuidbroek aan een handelsroute richting Duitsland. Door de ligging aan vele transportwegen heeft de plaats industriële ontwikkeling gekend, bijvoorbeeld door een scheepshelling, een motorenfabriek, een vlasfabriek en een aardappelmeelfabriek.


Zie ook: NoordbroekAanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl