Zeewolde-Flevoland

Plan je route op maps.google.nl

Bennesse Kaas, karnemelk, yoghurt, eieren, roomboter

"Veel kazen zijn vernoemd naar de plaatsen waar boeren de kazen naar de markt brachten om ze te verkopen. Gouda, Leiden en Edam bijvoorbeeld liggen midden in de streek waar de kazen oorspronkelijk werden gemaakt" ... "Bij ons kunt u terecht voor echte boerenkaas uit Flevoland!"  (Bron: kaasboerderijbennesse.nl)


Boeren Pitstop Verse melk (melktap), boerenijs, zuivel, eieren en meer

Bij Boeren Pitstop kunt u zelf verse Mmmelk tappen uit de melktap! Verse onbewerkte melk van onze koeien. Vol en romig, zoals melk hoort te smaken en waar álle voedingsstoffen, enzymen en bacteriën nog in zitten. Wij informeren u graag wat het verschil is met verse melk uit de supermarkt. 

Bio Boerderij Verduyn Biologische vegetarische kaas

Heerlijke romige kaas van 100% biologische melk van onze koeien.

“PolderkoeienKaas” Biologisch – van Flevolandse bodem.


Landwinkel Dekker Appels, peren, kersen, pruimen, aardappels, uien, groente, eieren, kaas, vruchtensappen, jam, noten, wijnen, scharrelroom en zo meer aanverwante producten


Larei Scharrellegbedrijf Beter leven (1 ster) scharreleieren 


Mmm Glutenvrij, raw-food, bloedgroependieet, suikervrij

"In de boerderijwinkel worden veel van de producten verkocht die wij op de boerderij biologisch verbouwen. Van asperges tot zonnebloemen, alle producten zijn seizoensgebonden en lekker vers. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onze eigen producten, maar we bieden u het complete scala van de natuurvoedingswinkel." (Bron: zorgboerderijzeewolde.nl)


Smid's Biohoeve Biologische eieren 


Smits Aardappels, groenten, fruit, zuivel, sappen, honing, eieren

"Wij vinden het prettig om ons, via deze geheel vernieuwde website, aan u voor te stellen. Fruithal Smits maakt deel uit van ons fruitteelt bedrijf." (fruithalsmits.nl)Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl