Yoghurtsmoothie-met-sinaasappel, bramen, zaden en pure cacao

Goed nieuws voor chocoladeliefhebbers: Wie gezond wilt eten, hoeft cacao niet helemaal van het menu te schrappen! Cacao heeft namelijk ook gezonde eigenschappen. Cacao heeft een positief effect op de bloeddruk, het cholesterolgehalte en op het hart. En daarnaast bevat het stoffen die ons geluksgevoel bevorderen! Het is wel belangrijk dat je let op de hoeveelheid cacao en het soort dat je kiest. Gezondere soorten zijn pure chocolade (met een zo hoog mogelijk percentage cacao), cacao (bonen), rauwe cacao (poeder) en zo min mogelijk bewerkte chocoladeproducten (zoals repen, bonbons of chocoladebroodbeleg). 

Ingrediënten (1 persoon)

  • 200 ml yoghurt 
  • 2 geperste sinaasappelen 
  • 100 gram bramen 
  • 1 eetlepel lijnzaad 
  • 1 theelepel chiazaad 
  • 1 theelepel pure cacao 

Bereidingswijze yoghurtsmoothie-met-spinazie, sinaasappel, banaan, en zaden:

  • Pers de sinaasappelen 
  • Doe alle ingrediënten in de blender en mix dit goed door. 
  • Giet de smoothie in een groot glas en geniet van je heerlijke oppepper!

Tips: 

Door de sinaasappelen te persen verwijder je de vezelrijke velletjes, die zorgen voor een vol gevoel en goed zijn voor je darmen. Als je deze voordelen toch wilt meepakken, kun je de sinaasappelen ook schillen en in stukjes snijden en de sinaasappelstukjes als ingrediënt gebruiken in je smoothie!


Meer informatie over de ingrediënten in de Yoghurtsmoothie-met-sinaasappel, bramen, zaden en pure cacao


Aangeboden door Gewichtsconsulente Linda Oskam

  Stuur Linda een mail en ontvang haar gratis nieuwsbrief!
info@gewichtsconsulentelindaoskam.nl

‘Gewoon Doen’ is het motto! Een gezonde leefstijl, met aandacht voor voeding én beweging, wordt een gewoonte waar je je er goed bij voelt. Advies, coaching en begeleiding krijgt u van gewichtsconsulente en bewegingsdeskundige Linda Oskam (lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). 

Veel mensen worstelen dagelijks met hun voeding. Elke dag denken we aan eten, te veel eten, verleidingen, aankomen, afvallen, diëten, de weegschaal, jojo-en, frustraties.. enzovoorts! Een gezond voedingspatroon bereik je door èn een gezond eetpatroon èn voldoende beweging èn mensen die je helpen om je daaraan te houden. En of je nu juist wilt aankomen of wilt afvallen: Ik kan je daarbij helpen! 

Als persoonlijke coach begeleid, motiveer en adviseer ik je om een afgesproken doel te bereiken. Het gaat erom dat je zèlf je eet- en beweegpatroon gaat beïnvloeden op een manier die bij jouw persoonlijke situatie past. Zodat dit een gezonde gewoonte wordt waar je je goed bij voelt en die je ook over 10 jaar nog vol kunt houden! 

Met een praktijkvestiging in Woerden (regio Utrecht) en begeleidings-mogelijkheden via Skype, telefoon en/of per mail, wordt de persoonlijke begeleiding door heel Nederland mogelijk! 

Bent u geïnteresseerd in de begeleiding bij uw voedingspatroon, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op door te mailen naar info@gewichtsconsultelindaoskam.nl of te bellen naar 06-25124026


 F Facebook.com/GewichtsconsulenteLindaOskam