Winterswijk-Gelderland

Plan je route op maps.google.nl

Boerderij te Winkel / Clara Bella Eieren, kaas, jam, meel, aardappelen, honing, verse melk en ijs uit eigen ijskeuken

Clara Bella ijs wordt vers en ambachtelijk gemaakt. Wij gebruiken de melk van onze eigen koeien. Heerlijk roomijs in verschillende smaken. Kom en ervaar zelf het verschil!

"Omdat wij het belangrijk vinden dat consumenten weten waar hun product vandaan komt stellen wij ons bedrijf open voor rondleidingen."


Eko Boerderij 't Helder (Huppel) Biologisch Heldervarken, biologisch Rundvlees, biologische Kemper Kip, biologisch lamsvlees en biologisch geitenvlees

Het Achterhoeks Heldervarken kent zeer vele kleuren; van roze tot grijs, rood, zwart, bruin en alles wat er tussen in zit. 

Biologische producten zijn herkenbaar aan het EKO-keurmerk. De producten worden geteeld zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen en bevatten geen chemisch-synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. De biologische landbouwnormen zijn gebaseerd op het behoud van milieu, natuur en landschap en het welzijn van dieren. (heldervarken.com)


Winterswijk-Gelderland 

Rond Winterswijk liggen veel campings. Het Scholtenpad is vanuit Winterswijk in vier richtingen bereikbaar. Vlak buiten het centrum ligt het Strandbad.Meer Winterswijk-Gelderland (Wikipedia)

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl