Winschoten-Groningen

Plan je route op maps.google.nl

Kippenkieft Kip, ei, rund-, varkensvlees, groente, fruit, kaas

Of het nu gaat om fruit, groente of zuivelproducten; elk product is van hoge kwaliteit en tegen een redelijke prijs. Veel van deze producten hebben het keurmerk Streekproduct. Ook het vlees dat wij verkopen is op een verantwoorde manier geproduceerd. Verder kunt u bij ons ouderwetse producten vinden: Wat dacht u van grauwe erwten, poffert of bloedworst? (kippenkieft.nl)


Meinardi Aardbeien, asperges, jam, sap

Meinardi, beroemd van de asperges en aardbeien, is een groeiend Gronings familiebedrijf. Al 25 jaar bezig met de teelt van asperges en aardbeien. Deze heerlijke producten verkopen zijn te koop in de winkels in Noordbroek en Winschoten. 

Naast de verkoop van onze eigengemaakte of eigengeteelde producten, vind je er ook producten uit de streek. Denk hierbij aan groente en fruit, kaas, vlees en worst.Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nlWinschoten heeft als bijnaam de Molenstad, vanwege de aanwezigheid van drie molens. De plaats wordt ook wel Sodom genoemd, de inwoners dientengevolge Sodommers, maar ook wel gekscherend Tellerlikkers. Meer: Winschoten-Groningen (Wikipedia)


Eeterij de dis 

Eeterij De Dis is de eetgelegenheid in Winschoten met een passie voor koken en gastvrijheid


Interessante plek in Winschoten? Laat het ons weten!