Weerselo-Overijssel

Plan je route op maps.google.nl

De Büter Natuurlijk Herefordvlees Natuurlijk Herefordvlees

Een natuurlijk en eerlijk stukje vlees van het unieke Hereford-ras. 

Ons Herefordvlees is zo uniek omdat het vee veelal opgroeit in een bijzonder mooi natuurgebied. In dit ruime gebied, loopt ons vee bijna het hele jaar in alle vrijheid, ruimte en rust rond. Zo kunnen we garanderen dat we alleen het beste en meest natuurlijke vlees in onze nieuwe winkel kunnen verkopen.Heerlijk Hereford Vlees Verkoop van Hereford vlees van de eigen dieren

Verkoop van Hereford runderen die op deze boerderij zijn geboren en groot gebracht. In de boerderijwinkel zijn er pakketten op voorraad en zijn alle vleessoorten los verkrijgbaar. 

Vleespakketten

Een vleespakket van 15 kilo bestaat uit zo'n veertig 2-persoons porties, welke vacuüm zijn verpakt en diep zijn ingevroren. Als u minder ruimte heeft, dan is een proefpakket van 5 kilo misschien iets voor u, deze bevat een mooie mix van de diverse vleessoorten.

Heerlijk Hereford Vlees is ook op diverse streekmarkten in Twente te vinden!


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl


Weerselo-Overijssel, een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Dinkelland. Ten noorden van het dorp staat de korenmolen De Vier Winden, die ook wel de Weerselose Molen wordt genoemd.Meer Weerselo-Overijssel (Wikipedia)