Warmond-Zuid-Holland

Plan je route op maps.google.nl

De Sophiahoeve Warmerdammer kaas, boeren roomboter

Wij verkopen aan particulieren aan huis, we hebben geen openingstijden, echter alleen als er iemand thuis is wordt u geholpen. Ook kunt ons iedere zaterdag vinden op de plaatselijke markt in Warmond aan de Gemeentehaven.

Daar kunt u, naast onze eigen producten, ook verschillende andere kaassoorten, zuivelproducten en diverse andere lekkernijen kopen. (desophiahoeve.nl)

 

Pennings Boerenkaas, vlees, scharreleieren, meel, sap, wijn

Zelfgemaakte boerenkaas en allerlei ambachtelijke producten zoals vlees, scharreleieren, meel, vruchtensappen en ecologische wijnen.

Zuivelboerderij Pennings is al jaren hèt adres voor overheerlijke zelfgemaakte boerenkaas. In de loop der jaren is het assortiment van de Landwinkel uitgebreid met allerlei ambachtelijke producten zoals vlees, scharreleieren, meel, vruchtensappen en ecologische wijnen. Alle producten zijn op diervriendelijke wijze bereid en van een natuurzuivere kwaliteit. De klanten van de landwinkel ‘weten wat ze eten’ en dat is de reden waarom velen al jarenlang naar de Hellegatspolder komen. (zuivelboerderijpennings.nl)Warmond-Zuid-Holland: Als (voormalige) boerendorp telt Warmond nog een groot aantal boerderijen. Warmond telde in het verleden zeker zes kastelen
Lees meer op: Warmond-Zuid-Holland

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nlFruitknop-Rechts-april