Wagenberg-Noord-Brabant

Plan je route op maps.google.nl

't Boschend Rundvlees, varkensvlees, worst, hamburgers

Op een prachtige locatie tussen Wagenberg en Made ligt hoeve ’t Boschend. Hier worden 65 zoogkoeien gehouden op een manier die zo dicht mogelijk bij de natuur staat. De koeien, kalfjes en stier lopen in een kudde op de weilanden rondom de boerderij. Het jongvee graast in groepen in de Binnenpolder van Terheijden, een prachtig gebied met afwisselend landbouw en natuur. Hoeve ’t Boschend zorgt voor een groener en mooier buitengebied, onder andere door het aanplanten van bomen en het aanleggen van bloemenranden. 

boschend.nl


Johan en Caroline Groenten en fruit

Dé boerderijwinkel voor het allerlekkerste fruit, gezonde verse groenten en lekkere streekproducten, vers van het (meestal Brabantse) land.

Veel van deze streekproducten worden geteeld of geproduceerd door ondernemers uit de directe omgeving. Voor groenten en aardbeien(planten) bent u vanaf het voorjaar tot september aan het goede adres.

Beschikt ook over een groot assortiment groenten-, bloemen- en kruidenzaden en plantuien en -sjalotten

johanencaroline.nl


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Wagenberg-Noord-Brabant De omgeving van Wagenberg bestond vroeger uit moerassige veengebieden, waar men turf won. De Sint-Elisabethsvloed van 1421 maakte dat de zee opdrong tot het gebied ten westen en noorden van Wagenberg. Daar zijn later zeekleipolders ontstaan.

Meer Wagenberg-Noord-Brabant (Wikipedia)