Vught-Noord-Brabant

Plan je route op maps.google.nl

Puurvleeskopen.nl Varkensvlees, rundvlees, kippenvlees, BBQ vlees

Wij verkopen bevroren vlees vanuit huis. Ons vlees is 24 uur per dag op te halen in ons afhaalpunt. Bestellen en betalen gebeurd via de website.

Waarom nog langer (geïmporteerd) vlees in de supermarkt kopen terwijl u lekkere streekproducten in de buurt kunt verkrijgen, bij uw eigen boerderijwinkel, voor een veel betere prijs/kwaliteit verhouding? En met meer smaak! Proeft u het maar eens, dan zult u het ervaren.

puurvleeskopen.nl


Vughtse IJsboerderij IJs, yoghurt, kaas, zuivel, vlees

De Vughtse IJsboerderij is een bedrijf dat ijs bereidt op een ambachtelijke wijze. Bij de bereiding wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van verse melk, vers fruit en natuurlijke grondstoffen.Deze samenstelling zorgt voor een unieke smaak van het Vughtse boerderij ijs.

vughtseijsboerderij.nl


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Vught-Noord-Brabant Oorspronkelijk bestond de gemeente Vught uit de kern Vught en de buurtschap Deuteren. Bij de gemeentelijke herindeling van 1933 werd de gemeente Cromvoirt opgeheven en bij Vught gevoegd, terwijl Deuteren, ten noorden van een opgeheven spoorlijn naar Waalwijk, bij 's-Hertogenbosch werd ingedeeld.

(Bron: nl.wikipedia.org)


Zie ook: Den Bosch