Tilburg-Noord-Brabant

Plan je route op maps.google.nl


De Walhoeve Vlees, kaas, zuivel, groente, fruit, brood

Bij boerderijwinkel De Walhoeve bent u op het juiste adres voor vers rundvlees van eigen vleesstieren. Ook verwerken we wekelijks een aantal varkens van Elshorst puur weidenvarkens vlees. Van het rund en varkensvlees worden door ons ook lekkere ambachtelijke snijwaren gemaakt.  Deze producten zijn ook gecertificeerd als Kempisch streekproduct. 

Ook verkopen wij producten van collegaboeren en -tuinders die net als wij dagelijks bezig zijn om op een natuurlijke manier, kleinschalig een mooi en lekker product te maken. Wij verzamelen deze producten en bieden ze aan voor een eerlijke prijs. Denk hierbij aan geiten- en koeienkaas, brood, jam en stroop, huisgemaakte salades, groenten en fruit, diverse lokale bieren en sappen.

(Bron: walhoeve.nl)Het Aardappelpakhuis Aardappelen, aardappels

Naast aardappelen ook het adres voor uien, eieren en in de wintermaanden peulvruchten. Verder het hele jaar rond een beperkt assortiment citrusfruit, appelen en peren.
Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Tilburg-Noord-Brabant

Op het grondgebied van Tilburg liggen enkele kleinere natuurgebieden die op hun beurt weer aansluiten op grote natuurgebieden in Midden-Brabant. 


Lees meer: Tilburg-Noord-Brabant (Wikipedia)