Terschelling-Friesland

Plan je route op maps.google.nl

Boerderij de G√®skieker Vleespakketten (rund en kalf), Terschellinger kaas, Terschellinger honing, cranberry producten

In de boerderijwinkel verkopen we heerlijke rundvleespakketten. Fijn om te weten is dat het vlees uitsluitend van onze eigen boerderij komt en verwerkt wordt door Keurslager Schaafsma op West. Een echt Terschellinger product!

(geskieker.nl)

Groenhof Cranberry's, aardbeien, pruimen, bramen, bessen

Is een kleinschalig biologisch cranberry bedrijf van de familie van Zandwijk. Gelegen tussen de dorpjes Hoorn en Oosterend op de parel der wadden Terschelling. Daan runt het bedrijf. (groenhofcranberry.nl)


Het Olde Ambaecht 

Zalm, makreel, paling

De lokale duurzame vis en zeezoutrokerij van Terschelling, waar het heden en verleden samengaan in Het Olde Ambaecht. (hetoldeambaecht.nl)


Halfweg Schapenkaas 

Op onze boerderij melken we schapen en koeien. Van hun verse volle melk maken wij op ambachtelijke manier schapen- en koeienkaas. De kaas wordt in onze boerderijwinkel en bij andere winkeliers op het eiland verkocht. (schapenkaasvanterschelling.nl)

Terschelling-Friesland Net als bij de meeste andere Waddeneilanden is het toerisme een belangrijke bron van inkomsten. In het hoogseizoen herbergt het eiland meer dan driemaal zoveel mensen als in de winter. Sinds 1981 is Terschelling jaarlijks in juni de locatie voor het Oerol Festival. 

Heb jij interessante informatie over Terschelling-Friesland? Laat het ons weten! Bedankt alvast voor je bijdrage! 

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nlFruitknop-Rechts-februari