Gezonde smoothie-met-gember

Op deze pagina het recept voor de bereiding van een gezonde smoothie-met-gember. Gember wordt in verschillende toepassingen gebruikt, zoals in siroop, (ontbijt)koek, jam, frisdrank en bier! Gember wordt veel gebruikt als ingrediënt in de Indonesische keuken. Aan gember worden ook geneeskrachtige effecten toegekend: zoals een verbetering van de bloedcirculatie, een remmend effect op misselijkheid en braken, als middel tegen maagklachten en een positief effect op de insulinewerking in het lichaam.  


Ingrediënten voor 1 persoon

 • 1 stengel bleekselderij 
 • 1 appel 
 • 1 sinaasappel 
 • 2 dunne schijfjes gember 
 • 100 ml ongezoete sojamelk 
 • 50 ml water

Bereidingswijze

 • Pers de sinaasappel en snijd de bleekselderij, appel en gember in stukjes. 
 • Doe de ingrediënten in de blender en voeg hier de sojamelk en het water aan toe. 
 • Als je een dikkere smoothie wilt hebben, kun je ervoor kiezen minder water of minder sojamelk toe te voegen. 
 • Giet de smoothie in een groot glas. 
 • Proost op je gezondheid met je gembersmoothie! 


Meer informatie over de ingrediënten in de smoothie-met-gember


Aangeboden door Gewichtsconsulente Linda Oskam

  Stuur Linda een mail en ontvang haar gratis nieuwsbrief!
info@gewichtsconsulentelindaoskam.nl

‘Gewoon Doen’ is het motto! Een gezonde leefstijl, met aandacht voor voeding én beweging, wordt een gewoonte waar je je er goed bij voelt. Advies, coaching en begeleiding krijgt u van gewichtsconsulente en bewegingsdeskundige Linda Oskam (lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). 

Veel mensen worstelen dagelijks met hun voeding. Elke dag denken we aan eten, te veel eten, verleidingen, aankomen, afvallen, diëten, de weegschaal, jojo-en, frustraties.. enzovoorts! Een gezond voedingspatroon bereik je door èn een gezond eetpatroon èn voldoende beweging èn mensen die je helpen om je daaraan te houden. En of je nu juist wilt aankomen of wilt afvallen: Ik kan je daarbij helpen! 

Als persoonlijke coach begeleid, motiveer en adviseer ik je om een afgesproken doel te bereiken. Het gaat erom dat je zèlf je eet- en beweegpatroon gaat beïnvloeden op een manier die bij jouw persoonlijke situatie past. Zodat dit een gezonde gewoonte wordt waar je je goed bij voelt en die je ook over 10 jaar nog vol kunt houden! 

Met een praktijkvestiging in Woerden (regio Utrecht) en begeleidings-mogelijkheden via Skype, telefoon en/of per mail, wordt de persoonlijke begeleiding door heel Nederland mogelijk! 

Bent u geïnteresseerd in de begeleiding bij uw voedingspatroon, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op door te mailen naar info@gewichtsconsultelindaoskam.nl of te bellen naar 06-25124026


 F Facebook.com/GewichtsconsulenteLindaOskam