Sittard-Limburg


Kokmeeuw Brood, jam, notenpasta, gebak, koek

Vanuit mijn keuken in Sittard maak ik broden, soepen, worsten, notenpasta's en meer. Alles zo lekker en zo eerlijk mogelijk. Ik zoek en experimenteer met mijn recepten tot ik er helemaal tevreden mee ben. En omdat ik geen geheimen heb, deel ik al deze recepten graag met jullie op deze site. Ik werk zo veel mogelijk met biologische en lokaal geproduceerde ingrediënten (mijnwebwinkel.nl/kokmeeuw)


PuraLoca Streekproducten, biologische producten, groente, vlees, kaas, dranken, pasta, jam

Wat is PuraLoca? PuraLoca brengt eten van producenten uit de buurt bij jou thuis. Zo weet je altijd precies waar jouw eten vandaan komt. Wij werken met een wekelijks wisselende krat. Dit betekent verse, locale en seizoenseigen producten, zo van het land bij jou op de keukentafel. Zo wordt het heel gemakkelijk om binnen een handomdraai en met het grootste gemak een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. 
Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Info Sittard-Limburg Sittard ligt precies ingeklemd tussen twee rijksgrenzen in het smalste gedeelte van de provincie Limburg, tevens het smalste stuk van Nederland. In het oosten en noordoosten grenst het aan Duitsland, nabij de gemeente Selfkant, en in het westen aan de Maas, die de grens met België vormt.

(Bron: nl.wikipedia.org)

Heb jij een aanvulling voor Sittard-Limburg? Laat het ons weten. Bedankt!