Sellingen-Groningen

Plan je route op maps.google.nl

't Veerste Veldhuis Biologisch rundvlees

Natuurlijk rundvlees van het ras Charolais. De runderen lopen in het natuurgebied Ter Walslage, tussen Sellingen en Ter Apel. Verkoop vanaf de boerderij elke zaterdag van 10-12 uur. Op afspraak is ook mogelijk. 

Het vlees van de koeien wordt rechtstreeks van boerderij 't Veerste Veldhuis verkocht. Elke zaterdag van 10-12 uur zijn geopend. Er is geen minimum hoeveelheid, er wordt per verpakt schaaltje verkocht. Er worden enkele dieren per jaar geslacht, hierdoor kan het voorkomen dat bepaalde producten tijdelijk uitverkocht zijn. Vooraf bestellen is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.Zwammen & Zo Biologisch gekweekte paddenstoelen Zowel vers als gedroogd. Oesterzwammen, Shiitake, Lionsmane, Eryngii.


Zwammen & Zo


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Sellingen-Groningen

Het Sellingerveld, vroeger de heidevelden van de marke Sellingen, is in de jaren dertig ontgonnen in het kader van de werkverschaffing. Deze zijn omgezet in landbouwgrond en bossen die in beheer zijn gekomen bij Staatsbosbeheer en het bosgebied Sellinger Bossen vormen, zo'n 600 ha groot. 

Meer Sellingen-Groningen (Wikipedia)