Schuinesloot-Overijssel

Plan je route op maps.google.nl

AgroSar Rundvlees en lamsvlees op aanvraag

Een van de nevenactiviteiten van AgroSar is de verkoop van vlees van eigen dieren uit de begrazingsprojecten. Ze worden gehouden op gronden die ruw zijn en daardoor ongeschikt voor voedselproductie voor mensen maar voor de dieren uitstekend geschikt. Ze worden, gegarandeerd uiterst zorgvuldig, in eigen beheer gemest en geslacht. We houden de keten altijd kort en kennen zodoende alle schakels van het proces tot in detail en kunnen u daar alles over vertellen.

www.agrosar.nl/vlees


Het Boerdereitje Verse scharreleieren 1ster, vrije-uitloopeieren, soepkippen, aardappelen, uien

Het Boerdereitje is gespecialiseerd in de verkoop van dagverse scharreleieren, rechtstreeks van de boer. Dit wordt gerealiseerd door middel van een nauwe samenwerking met de pluimveehouder.

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl


Foto: AgroSar, "Wij vertellen u graag alles over het vlees, de prijzen, de mogelijkheden, distributie en timing."Schuinesloot-Overijssel is een dorp behorend tot de gemeente Hardenberg. De eerste boeren, meest Gelderse en enkele Groningse, kwamen rond 1910. De meeste woningen, arbeidershuisjes en boerderijen stonden langs de Schuine Sloot (nu Gedempte Schuinesloot). Meer Schuinesloot-Overijssel (Wikipedia)