Sauwerd-Groningen

Plan je route op maps.google.nl


Welkomboerderij Onstaheerd Biologisch: rundvlees (Limousin) varkensvlees, lamsvlees en kip.  Verschillende vruchtensappen en jams. Seizoensgroentes.

In het prachtige Reitdiepdal, net boven Groningen ligt onze biologische boerderij de Onstaheerd. De Onstaheerd is een gemengd bedrijf met vleesvee en akkerbouw. Op onze boerderij is veel te beleven! In het ritme van de seizoenen is er elke seizoen wel weer wat te doen.  Dat maakt ons bedrijf erg geschikt voor verschillende activiteiten.  Onze multifunctionele boerderij is verdeeld in vier onderdelen. Al deze gebieden  zijn  herkenbaar aan hun eigen logo. 

Lekker eten, een pure smaak en een eerlijke prijs. Dat kenmerkt onze boerderijwinkel. In onze winkel gaan wij een breed assortiment van biologische en streekproducten aan bieden. Een groot deel komt rechtstreeks van onze eigen boerderij. Aangevuld met andere biologische producten en producten uit de streek. (Onstaheerd.nl)

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Sauwerd-Groningen is een dorp in de gemeente Het Hogeland in de provincie Groningen (Nederland). Het dorp is gebouwd rond een wierde, waar het ook zijn naam aan dankt.
Meer Sauwerd-Groningen (Wikipedia)