Ommen-Overijssel

Plan je route op maps.google.nl


De Meisjes van Ommen Aardappelen, eieren, advocaat, kaas, vlees, wijn, ijs

Loop gewoon eens binnen en verbaas u over de originaliteit, de smaak en het assortiment grotendeel geproduceerd in het Vechtdal. 


De Meulenhorst IJsboerderij

Welkom op biologisch melkveebedrijf en ijsboerderij “De Meulenhorst” in Ommen. Het bedrijf is gelegen in het prachtige natuurgebied ‘Het Eerder Achterbroek’, behorend bij het landgoed Eerde, ten zuiden van Ommen. (meulenhorst.nl)

De Scharrelhof Van eigen bedrijf: rund- en varkensvlees, eieren, aardappelen, groente en fruit. Verder leveren wij zuivel (Drentse Aa), honing, wijn. ijs, diverse jam en sapjes

Aan de rand van de prachtige vakantieplaats Ommen staat boerderij " De Scharrelhof". Op deze boerderij kunt u zien hoe op een natuurlijke en zeer diervriendelijke wijze koeien, varkens, kippen en andere dieren worden gehouden. Ook worden er aardappelen, groenten en fruit geteeld zonder gebruik te maken van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. (descharrelhof.nl)


De Varsenerhof Wijn, jam, limonade, saus

Op een prachtig plekje, tussen de uitgestrekte bossen in Ommen, ligt Wijngaard 'de Varsenerhof'. De wijngaard heeft een grootte van 1 hectare. (devarsenerhof.nl)

De Pauw Bierbrouwerij

Op ambachtelijke wijze brouwen we diverse soorten speciaalbier, veelal volgens Belgische receptuur:

  • Blonde Trots, Honingbier
  • Zomertrots, (Belgisch) witbier
  • Herfsttrots - bokbier
  • Wintertrots - Zwaar bier
  • Blonde Trots - Honingbier
  • Pauw's Trots - Speciaal bier


Heileuver Kaas, biefstuk, worst, speklap, karbonade, meel, honing

Smakelijke, romige boerenkaas van alle leeftijden en met allerlei kruiden, naegelholt, sappige biefstukjes en droge worst van het wagyu-rund, rookworsten, speklappen en carbonades van de gezusters Pip en Stip ( onze huisvarkens). Meel van de Radewijkse molen voor alle koekjes, broden, taarten en cakes. (heileuver.nl)


Plantage Witharen Walnoten, hazelnoten, notenolie, gebrande nootjes, noten in honing

In 1998 hebben wij 5 hectare land beplant met jonge walnotenbomen en hazelaars. Hiermee hebben we een mooie boomgaard gecreëerd. Verschillende dieren zoals reeën en dassen voelen zich thuis op Plantage Witharen. Onze noten liggen, zolang de voorraad strekt, op diverse locaties in Ommen en Vleuten te koop! (plantagewitharen.nl)

Vechtdal Eieren Ei-Automaat, ei-room, appel-, perensap, soepkippen

Een ei die is gelegd door een kip met vrije uitloop 


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Info Ommen-Overijssel  is een gemeente en een gelijknamige kleine stad in de Nederlandse provincie Overijssel. Ommen ligt aan de Overijsselsche Vecht, in de streek Salland. (Bron: nl.wikipedia.org)

Heb jij een aanvulling voor Ommen-Overijssel? Laat het ons weten. Bedankt!