Notter-Overijssel

Plan je route op maps.google.nl

Notters Ei Scharreleieren, biologische eieren, biologisch rundvlees, aardappelen

"Naast prachtig biologisch melkvee hebben we een pluimveestal voor biologische leghennen waarin dagelijks biologische eieren worden geproduceerd. Ook hebben we een pluimveestal voor scharrelhennen."


Reggezuivel Yoghurt, karnemelk, boter, hangop, melk, vla

De naturel yoghurt wordt gemaakt van volle melk met als enige bewerking het pasteuriseren van de melk. Het is een biogarde-achtige en daardoor mild van smaak. Het vetpercentage ligt rond de 4 procent.

Bij het bereiden van de vruchtenyoghurts wordt aan de volle yoghurt een natuurlijk vruchtenmengsel toegevoegd. Populaire smaken zijn o.a. aardbei-, boomgaard- en vanilleyoghurt.

De karnemelk wordt door ons op traditionele wijze gekarnd. Het heeft daardoor een volle zachte smaak. Doordat tijdens het karnen het vet wordt afgescheiden, waarbij onze roomboter ontstaat, is de karnemelk zelf een product met zeer weinig vet (minder dan 0,5%) en dus licht verteerbaar.

Hangop is uitgehangen yoghurt, verrassend smeuïg van smaak en een echte traktatie. De hangop is naturel te verkrijgen of met een heerlijk vruchtenlaagje onderin. (lees hier meer)

Notter-Overijssel 

De agrarische sector is voor de buurschap altijd bepalend geweest. Het gebied kende dan ook lang een eigen boerenbond.
Bron: Notter-Overijssel (Wikipedia)


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl