Maastricht-Limburg

Plan je route op maps.google.nl


Adriaan Jam, marmelade, chutney's, mosterd, azijn, mayonaise

Bij Adriaan de Smaakmaker vindt u ambachtelijk geproduceerde mosterd, jams, chutney’s, dressings, azijnen, mayonaises en meer.
Het fruit waarmee wij werken komt van lokale producenten en is voor een groot deel biologisch. Onze wiemelkesjam en Maastrichtse kruidenmosterd hebben inmiddels al ver buiten Maastricht naam gemaakt. (adriaandesmaakmaker.nl)


BEEing Pure Diverse soorten honing en andere bijenproducten

Onze kleinschalige imkerij ligt in het Limburgse heuvelland. Passie voor de bijen en hun honing staat bij ons voorop. Wij geloven in de puurheid van honing en maken dankbaar gebruik van alles wat het Limburgse land te bieden heeft. Onze honing is een duurzaam, lokaal product zonder toevoegingen. (beeingpure.nl)


De Bemelerhof (Bemelen) Jams, vruchtensappen, port, pruimen

Alles uit eigen tuin: Jams zonder toegevoegde suiker. Vruchtensappen, Port van pruimen. Lekker eenvoudig zonder poespas. Doen alles zelf


Bisschopsmolen Brood, vlaaien, broodjes

De Bisschopsmolen ligt in hartje Maastricht. Het is de oudste draaiende watermolen van Nederland. De molen heeft een eigen ambachtelijke bakkerij. Hier bewijzen we dagelijks dat broodbakken een kunst is en dat passie het hoofdingrediënt is voor een heerlijke vlaai. (bisschopsmolen.nl)


Buurderij Maastricht Groenten, fruit, zuivel, brood, eieren, varkens-, rund- en lamsvlees. Honing, granola, jams/confitures, chocolade, fruitsappen, likeuren, wijn en bier.

WAAROM BUUR WORDEN BIJ BOEREN & BUREN?

  • Je ontdekt het lokaal lekkers uit je regio
  • Je kookt het hele jaar met verse producten, op het ritme van de seizoenen
  • Je koopt wat je wilt, wanneer je wilt, zonder verdere verplichtingen
  • Je betaalt een juiste prijs aan de producenten, die zo duurzaam kunnen leven van hun activiteit


De Glimburger Bieren, koffie, thee, kaas, wijn, marmelade, honing

...is dé webwinkel in de Euregio met echte pure verrukkelijke streekproducten uit Belgisch én Nederlands Limburg.Gemaakt met veel passie en toewijding en op een authentieke en ambachtelijke wijze door haar producenten, waardoor kwalitatieve hoogstaande streekproducten met een verrukkelijk smaakbelevingmoment worden verkregen. (verrukkelijklimburg.nl)

De Poshoof Asperges, aardappelen, uien

De Poshoof is een boerenbedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op biologische landbouw. Biologische landbouw en voeding is een verzamelnaam voor landbouwmethoden en voedingsmiddelen die voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van milieu, natuur en landschap, het welzijn van dieren en productiemethoden. (deposhoof.nl)Versboerderij Gilissen Biologische appelsap, appel-perenstroop, honing, groente en fruit 
Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nlInfo Maastricht-Limburg Omdat Maastricht voor Nederlandse begrippen diep landinwaarts ligt, ondergaat het minder de invloeden van de zee dan de meer westwaarts en noordwaarts gelegen delen van Nederland. Dit brengt met zich mee dat het klimaat meer op een landklimaat lijkt, dan de dichter bij de kust gelegen gebieden. De winters zijn er vaak iets kouder en sneeuwrijker, de zomers zijn er warmer.

(Bron: nl.wikipedia.org)

Heb jij een aanvulling voor Maastricht-LimburgLaat het ons weten. Bedankt!


Fruitknop-Rechts-april