Lelystad-Flevoland

Plan je route op maps.google.nl

Biologisch-dynamische tuinderij De Stek 

Vers van ons land in het seizoen: fijne groente als sla, andijvie, boontjes, courgette en fruit: bessen, aardbeien, kersen. Alles biologisch-dynamisch!
De Lelystadse Boer Groente, fruit, zuivel, vlees, kaas, sap, meel, noten , jam

De Lelystadse boeren uit de Flevopolder hebben ervoor gekozen om hun producten via deze webshop direct aan te bieden aan de inwoners van de gemeente Lelystad. Dit doen zij omdat zij vers en gezond voedsel belangrijk vinden maar ook omdat het duurzamer is.De Polderhoenderhof Biologische kip

De Polderhoenderhof is een biologisch pluimveebedrijf in Lelystad. Op het bedrijf worden kippen gehouden op een diervriendelijke en milieuvriendelijke manier. Daarom is de polderhoen een verantwoord stukje vlees!


Hoeve Vredeveld Aardappelen, rundvlees (Hereford), fruit, groente

We hopen u weer te ontmoeten om lekkere groente en fruit met u te delen. En samen te genieten van supervers, lekker gezond en biologisch-dynamische vitaliteit!


Eierautomaat Zeeasterweg Scharreleieren, vrije-uitloopeieren, biologische eieren

Onze verse eieren verkopen we in onze automaat die op zo'n 5 km van Lelystad staat aan de Zeeasterweg.  U kunt hier 24 uur per dag terecht!

 

El Placer Wijn, likeur, grappa, workshop wijn maken

El Placer is een ambachtelijke biologische wijngaard ten noorden van Lelystad. De wijngaard ligt op een mooie locatie in het buitengebied ten noorden van Lelystad.


Lelystad Heerlijk en eerlijk Flevoland Groente, fruit, kaas, vleesboxen, dinerboxen

Bijna alles uit de polder. Groente, fruit, kaas, vleesboxen, dinerboxen


Knook bio eieren Biologische eieren


Mycophilia Paddestoelen 

"Wij kweken paddenstoelen zoals Oesterzwammen, Shiitake en Eryngii. Deze paddenstoelen worden op de beste kwaliteit substraat geteeld, onder de meest ideale klimaat omstandigheden. Ben je geïnteresseerd in verse paddenstoelen?" 

mycophilia.nl


Polder Kip en Polder Knoflook Knoflook Scharrelkip, vlees met beter leven ster en scharreleieren

Polderkip staat voor eerlijk vlees van kippen die een goed leven hebben gehad in een grote lichte ruimte waar lekker gescharreld kan worden. Onze kippen hebben een dag en nacht ritme omdat er grote ramen in de stal zitten waar daglicht doorheen komt. polderkip.com

Polder knoflook, heerlijke knoflook van Flevolandse bodem onderscheidt zich van andere door de intensiteit van smaak en geur. polderknoflook.nl


Poldervers en lekker Vacuüm verpakte producten als verse friet, aardappelpartjes, snackwortels en geschrapte aardappelen. Gewone aardappelen, uien (rood en geel), wortels, appels en eieren

De boerderijwinkel bevindt zich op een akkerbouwbedrijf in Lelystad. Op het bedrijf worden op een bewuste manier aardappelen, rode en gele uien, wortels, wintertarwe en suikerbieten geteeld. Naast dit akkerbouwbedrijf zijn wij gestart met het maken van verse friet. Dit doen wij van onze heerlijke Agria aardappelen.


Lelystad-Flevoland.

Lelystad is vernoemd naar Cornelis Lely, de geestelijk vader van de Zuiderzeewerken. Lees meer: Lelystad-Flevoland

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl