Kallenkote-Overijssel

Plan je route op maps.google.nl

Eieren micro

Eierautomaat Kallenkote Scharrel eieren Aardappelen Uien Roomkaatje Drentse kruisensaus


De Maargies Hoeve Zuivel, groente, fruit, delicatessen, streekproducten en cadeau artikelen

De Maargies Hoeve heeft een prachtig ingerichte boerderijwinkel waar wij je samen met onze zorgdeelnemers graag verwelkomen! In deze winkel kan je terecht voor heerlijke eigengemaakte zuivelproducten.

Wij verwerken onze melk tot yoghurt, vla, hangop, chocolademelk, karnemelk, kefir en boter. Tevens verkopen we eerlijk en puur vlees van onze eigen koeien en varkens. Er is verse groente en fruit verkrijgbaar, deels uit eigen tuin. Dit wordt aangevuld met producten uit de streek en van de groothandel.

Daarnaast verkopen we ambachtelijke producten zoals biologische kaas, honing, dipsauzen en bakmixen. Ook vele soorten thee, noten, gedroogde vruchten, chocolade, wijnen, likeuren en mooie cadeau artikelen. Uiteraard ontbreken de houtproducten die met zorg op de houtbewerking zijn gemaakt niet.  

Een bezoekje aan onze winkel is heel leuk om te combineren met een kopje koffie of thee met gebak in onze theeschenkerij en een kijkje op ons erf en bij de dieren.Kallenkote is een karakteristiek lintdorp in de regio Kop van Overijssel

Lees meer op Wikipedia: Kallenkote-Overijssel
Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl