Horssen-Gelderland

Plan je route op maps.google.nl

De Leentjeshoeve Luxe Rundvlees van blonde d'Acquitaine runderen met een antibiotica-vrij leven 

Wij vinden het ontzettend leuk om mensen blij te maken met een goed stuk vlees van onze boerderij. Luxe rundvlees als een kadootje op je bord.  

In 2003 zijn we, samen met vier vaarzen en drie jonge stiertjes, in Horssen komen wonen. Inmiddels hebben we de stallen grotendeels verbouwd tot strostal en houden we hier met veel plezier 40 runderen.

Bij ons genieten de zoogkoeien met hun kalveren vanaf de lente tot en met het najaar van het gras in de weide en luieren ze lekker wat in de zon. En ‘s winters, als het buiten koud en nat is, kijken zij vanuit hun comfortabele strostal uit over de weide en op het Horssense bos van Landgoed Heerlijkheid Horssen.

(deleentjeshoeve.nl)


Theunissen Fruit, ambachtelijke streekproducten, scharreleieren

"Van vers fruit uit eigen boomgaard tot ambachtelijke streekproducten en verse scharreleieren; u vindt het allemaal in onze boerderijwinkel." (bron: theunissenpeters.nl)

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl


Horssen-Gelderland is een dorp in het Land van Maas en Waal in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp telt drie kerkgebouwen, waarvan er nog twee als kerk in gebruik zijn. Er is een basisschool en aardig wat nieuwbouw.Meer Horssen-Gelderland (Wikipedia)