Horssen-Gelderland

Plan je route op maps.google.nl

De Leentjeshoeve Luxe rundvlees van de blonde d'Acquitaine 

Bij ons genieten de zoogkoeien met hun kalveren vanaf de lente tot en met het najaar van het gras in de weide en luieren ze lekker wat in de zon. En ‘s winters, als het buiten koud en nat is, kijken zij vanuit hun comfortabele strostal uit over de weide en op het Horssense bos van Landgoed Heerlijkheid Horssen.

(deleentjeshoeve.nl)


Kloosterboerderij van Buuren Luxe rundvlees (Belgisch Witblauwe en Limousin) varkensvlees van buitenvarkens, eieren, groenten uit de moestuin, honing

Rundvlees van vleesvee Varkensvlees van buitenvarkens (5 sterren) Op de boerderij verwerken wij zelf ons vlees! Eieren van eigen bio gevoerde vrije uitloopkippen Groenten en aardappelen uit eigen moestuin in het seizoen.

Bij ons zijn dierwelzijn en duurzaamheid vanzelfsprekend.  We zijn trots dat we sinds dit jaar Vijfsterren Varkensboer zijn en gecertifieerd voor het Boert Bewust programma. 

Kom ons boerderijvlees proeven en je begrijpt precies wat we bedoelen. Je kunt langskomen in de winkel bij onze vleesboerderij; online bestellen kan natuurlijk ook!

(kloosterboerderijvanbuuren.nl)


Theunissen Fruit, ambachtelijke streekproducten, scharreleieren

Van vers fruit uit eigen boomgaard tot ambachtelijke streekproducten en verse scharreleieren; u vindt het allemaal in onze boerderijwinkel.

(theunissenpeters.nl)

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl


Horssen-Gelderland is een dorp in het Land van Maas en Waal in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp telt drie kerkgebouwen, waarvan er nog twee als kerk in gebruik zijn. Er is een basisschool en aardig wat nieuwbouw.Meer Horssen-Gelderland (Wikipedia)


Fruitknop-Rechts-april