Helmond-Brabant

Plan je route op maps.google.nl

De Brandevoortse Hoeve Asperges, aspergesoep, salades

In de lente heeft De Brandevoortse Hoeve weer volop asperges! Het heerlijke witte goud van eigen bodem.

In de winkel zijn tevens verschillende bijproducten te verkrijgen, zodat uw heerlijke aspergemaaltijd compleet is. Van eieren tot beenham en van (hollandaise) saus tot aardappels, alles wat u nodig heeft om een smakelijke en gezonde maaltijd te bereiden. Ook als u minder tijd heeft om in de keuken te staan kunt u bij ons terecht. Wij verkopen namelijk ook verse huisgemaakte aspergesoep en verse salades van eigen groenten. (debrandevoortsehoeve.nl)


Stadstuin Helmond Oergondische seizoensgroenten en kruiden geteeld op ecologisch wijze

Stadstuin Helmond is een bedrijf die zich richt op de vollegrondteelt groenten en kruiden. De Stadstuin Helmond werkt volgens het principe van “VELT” (vereniging ecologisch leef en teeltwijze). Dit houd in dat we zonder gif en chemicaliën werken. We werken puur en met de natuur mee. Daarom werken we met vruchtwisselingsschema’s en combinatie teelt. (stadstuinhelmond.nl)


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Helmond-Brabant, Helmonders worden wel 'kattenmeppers' genoemd, wat hun spotnaam is. Naar verluidt aten ze vroeger katten, of 'dakhazen', hetgeen mogelijk op de toenmalige armoede is terug te voeren.

(Bron: nl.wikipedia.org)


Heb jij een aanvulling voor Helmond-Brabant? Laat het ons weten. Bedankt!