Echten-Drenthe

Plan je route op maps.google.nl

Naoberhoeve Groente, fruit, zuivel, vlees, brood, droogwaren

  • Broodverkoop

In onze boerderijwinkel verkopen we biologisch brood van Bas Bakt uit Meppel en De Bakstee uit Wapserveen. Volop keuze uit desem en gist, spelt, zoet- en olijvenbrood.

  • Verkoop haardhout

In de herfst en winter trekken de Naobers het bos in om samen met Staatsbosbeheer omgevallen bomen te zoeken en hout te zagen. Ook in samenwerking met Dorpsbelangen Echten worden het Kraaienbos en de hagen rondom landgoed Echten door onze deelnemers goed verzorgd. Het gekloofde hout wordt vervolgens voor twee jaar te drogen gelegd. 

  • Vleespakketten

Echt gewend raken we er natuurlijk nooit aan, maar zo af en toe moet het toch: een koe, varken of schaap laten slachten. Een aantal dieren keert in keurig verpakte stukken vlees terug naar de boerderij. Puur biologisch vlees, waarin je de zorg en liefde die de boeren en deelnemers het dier gegeven hebben proeft.


Echten-Drenthe Een deel van Echten is een beschermd dorpsgezicht. Verder zijn er in het dorp verschillende rijksmonumenten. In Echten zijn veel oude huizen en boerderijen te vinden, waaronder De witte villa.


Lees meer: Echten-DrentheAanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl