Dronten-Flevoland

Plan je route op maps.google.nl


Bio Erf17 Biologische groenten als rode bieten, wortelen, pompoen, prei, sla, rode kool, spinazie, bloemkool, broccoli en uien. Aardappelen en fruit. 
De Hofwinkel Brood, rundvlees, kip, groente, zuivel, droogwaren

"Een topper zijn de groenten van het eigen bedrijf, vers van het land zo in de winkelmand. Maar ook de appels en sappen uit de Warmonderhofboomgaard behoren tot een geliefd artikel. En drie keer in de week komt de Consequente Bio-Bakker uit Ahaus verschillende soorten brood brengen, zuurdesem en gist, tarwe en spelt." 


De Polderzoom Boerenmeshangerkaas

"Op een steenworp van het pittoreske stadje Elburg ligt ons moderne melkveebedrijf op de jonge vruchtbare Flevolandse zeeklei. Wij maken Boerenmeshangerkaas van de verse melk van onze eigen koeien.

Het Post-Oord Aardappelen, uien, eieren

Het Post-Oord, Colijnweg 14, 8251 PK Dronten

  • tel: 06 5156 5683
  • tel: 06 2189 1927

Openingstijden maandag t/m zaterdag de gehele dag. Wij verkopen aardappelen, uien en eieren.
Jandlis Meat  Rundvlees, kippenvlees

Vleespakketten van heerlijk mals vlees. Duurzaam gehouden, geen kunstmatige toevoegingen, eerlijk en vertrouwd; weten wat je eet.

"Wat ons vlees bijzonder maakt? Wij kiezen voor vlees wat met zorg is groot gebracht. Naast een prachtig stukje rundvlees kunnen wij u ook kip aanbieden."

jandlismeat.nl
Polder Porque Varkensvlees afkomstig van eigen schoolboerderij. Huisgemaakte streeksadvocaat: 't Poldercaatje'

Veelal weten we niet meer waar ons vlees vandaan komt. Bij ons is de herkomst 100% gegarandeerd; wij weten precies wat onze dieren hebben gegeten en waar ze zijn geboren.

Het vlees is vrij van antibiotica en is gekeurd volgens de richtlijnen van IKB (Integrale Keten Beheersing).
Stichting Warmonderhof Melk, groenten, zuivel, kaas, brood en een ruim assortiment aan biologische producten

 De melk komt rechtstreeks van een kudde koeien, die op biologisch dynamische wijze wordt gehouden

Je eigen verse melk tappen, om de hoek. Dagelijks kunnen Drontenaren van 08.00 tot 20.00 uur terecht bij de melktap op Warmonderhof, net naast het Wisentbos.

De Hofwinkel is gesitueerd naast de melktap. De winkel is op donderdag van 13.00 tot 18.00 u, vrijdag en zaterdag van 08.00 tot 13.00 u geopend. In de Hofwinkel zijn verse groenten van Warmonderhof te koop. Verder is er een totaal aanbod van zuivel, kaas, brood en ruim assortiment aan biologische producten. Van hagelslag en wijn tot thee en tomatensaus! Neem eens een kijkje.


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl