Dronten-Flevoland

Plan je route op maps.google.nl


Bio Erf17 Biologische groenten als rode bieten, wortelen, pompoen, prei, sla, rode kool, spinazie, bloemkool, broccoli en uien. Aardappelen en fruit. 


De Hofwinkel Brood, rundvlees, kip, groente, zuivel, droogwaren

"Een topper zijn de groenten van het eigen bedrijf, vers van het land zo in de winkelmand. Maar ook de appels en sappen uit de Warmonderhofboomgaard behoren tot een geliefd artikel. En drie keer in de week komt de Consequente Bio-Bakker uit Ahaus verschillende soorten brood brengen, zuurdesem en gist, tarwe en spelt." (Bron: warmonderhofwinkel.nl)


De Polderzoom Boerenmeshangerkaas

"Op een steenworp van het pittoreske stadje Elburg ligt ons moderne melkveebedrijf op de jonge vruchtbare Flevolandse zeeklei. Wij maken Boerenmeshangerkaas van de verse melk van onze eigen koeien."(Bron: polderzoom.nl)


Het Post-Oord Groene asperges, aardappels (Bildtstar, Nicola) en uien

Het Post-Oord, Colijnweg 14, 8251 PK Dronten

  • tel: 0651565683
  • tel: 0621891927

Openingstijden maandag t/m zaterdag de gehele dag. Wij verkopen aardappelen en uien het gehele jaar door. Groene asperges in het aspergeseizoen tot 24 juni. Diverse soorten groente, prei, boontjes snijbonen, witte kool en rode kool in het seizoen en zolang de voorraad strekt. Alles eigen oogst.


Jandlis Meat  Rundvlees, kippenvlees

Vleespakketten van heerlijk mals vlees. Duurzaam gehouden, geen kunstmatige toevoegingen, eerlijk en vertrouwd; weten wat je eet.

"Wat ons vlees bijzonder maakt? Wij kiezen voor vlees wat met zorg is groot gebracht. Naast een prachtig stukje rundvlees kunnen wij u ook kip aanbieden."

jandlismeat.nl


Polder Porque Varkensvlees afkomstig van eigen schoolboerderij. Huisgemaakte streeksadvocaat: 't Poldercaatje'

Veelal weten we niet meer waar ons vlees vandaan komt. Bij ons is de herkomst 100% gegarandeerd; wij weten precies wat onze dieren hebben gegeten en waar ze zijn geboren.

Het vlees is vrij van antibiotica en is gekeurd volgens de richtlijnen van IKB (Integrale Keten Beheersing).

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl