Den-Haag-Zuid-Holland


Haagse Eitjes Verse Eieren uit de Micro Rondeel in Den Haag

Door de kleinschaligheid van het Micro Rondeel kunnen we in de stad laten zien hoe kippen in een Rondeel gehouden worden. Hiermee hopen we bewustzijn te creëren over voedselproductie en wat er in de agrosector gebeurd. En natuurlijk kunt u hier heerlijke dagverse eieren kopen!

Maps Haagse Eitjes


Lekkernassûh Verse groenten, uit de regio en zonder verpakkingmateriaal

Samen zorgen we voor verse groenten, uit de regio en zonder verpakkingmateriaal. Doe mee en je kan elke woensdag het verspakket met 8 a 9 verschillende biologische groenten komen halen voor € 10,-. Gezellig, gezond en erg lekker!

Maps Lekkernassûh


Rechtstreex Vrijwel alles van de boer, zuivel, aardappels, groente, fruit, honing, sappen, et cetera


Rechtstreex geeft jou alle vrijheid, om lekker te eten zoals jij dat wilt, eerlijk en altijd uit de buurt. Al jouw zelfgekozen boodschappen, online besteld, en op te halen bij jou in de wijk bij jouw eigen wijkchef. Bij Rechtreex geloven we in een voedsel keten die voor niemand schadelijk is, open en eerlijk, die kleine plaatselijke boeren ondersteund en de keuze vrijheid terug geeft aan jou, 100% doorzichtig. (Bron: Rechtstreex.nl)
Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl


Info Den Haag Zuid Holland 

Een oude stad met veel historie. Er staan veel monumenten en monumentale panden. Er zijn veel musea in Den Haag te vinden. Den Haag is voor een stad zeer rijk aan natuur. Binnen de gemeentegrens ligt een omvangrijk, ruigbegroeid duingebied, met daarlangs een breed, natuurlijk zandstrand van bijna tien kilometer lang. 

Meer Den Haag Zuid Holland (Wikipedia)