Den-Dungen-Noord-Brabant

Plan je route op maps.google.nl

Het Vleespakket Vlees, rundvlees, MRIJ vlees

Weten wat je eet. Dat is zeker bij vlees heel belangrijk.

Als je vlees bij HetVleespakket.nl bestelt, dan krijg je vlees waarvan we het hele proces kennen. We weten alles over de koe. Zo kunnen weten we dat het gezond is en een goed leven heeft gehad. Vervolgens houden we het hele proces zelf in de hand. We laten het slachten en klaarmaken van het vlees over aan echte vakmensen, maar hierbij houden wij in de gaten dat het vlees goed en eerlijk wordt verwerkt. Daarna komen we het vlees regionaal zelf bij u thuisbezorgen. (hetvleespakket.nl)


Van der Heijden Aardappels, groente en fruit (gevarieerd)

Wij telen groente en fruit en verkopen die rechtstreeks aan de consument.

Wij doen dit al 3 generaties

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal zelf geteelde producten, producten van collega's uit de buurt en producten die wij inkopen bij een groothandel. De volgende producten telen wij zelf: aardappels (Bildstar en Frieslanders), aardbeien (zowel in de kas als buiten), asperges, bonen (boterbonen, snijbonen, spekbonen, prinsenbonen, sperziebonen, tuinbonen), courgettes, kersen, pruimen, rabarber, suikermais, komkommers, tomaten, peulen, capucijners, erwten, spruiten, boerenkool, winterwortels (vdheijdengroente-fruit.nl)


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Den-Dungen-Noord-Brabant  De omgeving van Den Dungen bestaat vooral uit landbouwgebied. Van belang is de Ringdijk met de wielen.(Bron: nl.wikipedia.org)


Heb jij een aanvulling voor Den-Dungen-Noord-Brabant? Laat het ons weten. Bedankt!