Biddinghuizen-Flevoland

Plan je route op maps.google.nl

Boerderijproducten.nl Aardappels, uien, wortels, eieren, appels, peren en andere seizoensgebonden producten

De producten die wij op dit moment verkopen zijn nieuwe aardappels (Agria en Bildtstar), nieuwe uien (rood en geel), verse biologische eieren, verse scharreleieren, Conference peren, Hollandse aardbeien, Hollandse kersen en droogboeketten van tarwe en gerst.


Hofweb Biologische versproducten als groenten, fruit, vlees en brood. Aangevuld met een compleet droogwaren assortiment.

Alles biologisch en voornamelijk direct van de boer!


Onze Winkel Biologische groenten, fruit, jams, honing, bakproducten, limonade siroop, chutney, stroopwafel, fruitsappen, stroop, stoofperen, knoflook, aardappelen, uien, vlees, eend, boerenijs, cadeaupakketten en nog veel meer.

Flevo Asperges Groene asperges

In het seizoen kun u bij ons aan huis dagverse heerlijke groene asperges kopen uit Flevoland. Deze asperges zijn makkelijk te bereiden en zeer smaakvol. 

Wanneer komen de eerste asperges?

Dat is natuurlijk afhankelijk van de temperatuur maar over het algemeen van eind april tot en met 24 juni kunt u bij ons terecht.

(flevoasperges.nl)

Van Beek Groente, fruit, aardappelen, dranken, fruittassen

"Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ruime keus aan verse groente en fruit, EKO producten en prachtige relatiegeschenken zoals een mooie fruitmand. "(Bron: groenteboerteun.nl)


Vermeulen Producten van appels en peren

"Ambachtelijk. Luxe. Pure Verwennerij. Dát zijn de producten van 'sLandsBeste. Vervaardigd met de meest hoogwaardige ingrediënten en op traditionele, ambachtelijke wijze bereid." (Bron: slandsbeste.nl)Quaack Producten van eend, filet, bouten, worst, gerookte eendenborst. Donzen dekbedden en kussens.


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nlInfo Biddinghuizen-Flevoland Biddinghuizen is een dorp in Oostelijk Flevoland. In 1963 is Biddinghuizen ontstaan. Het dorp is vernoemd naar een verdwenen dorp met dezelfde naam, in 790 voor het eerst genoemd als Bidningahusum. Op 10 oktober 1963, ruim 50 jaar geleden, kwam de familie Heijmink als eerste bewoners in Biddinghuizen wonen. 

(Bron: nl.wikipedia.org)