Berkel en Rodenrijs-Zuid-Holland

Plan je route op maps.google.nl

De Berkelse Braam Bramen

Kwekerij van den Bosch is een echt familiebedrijf dat al 5 generaties lang gevestigd is in Bleiswijk. Door de jaren heen is van alles geteeld, zoals aubergines, appels en calla's. Nu telen wij al meer dan 20 jaar groene paprika's. Sinds januari 2018 zijn wij begonnen met een nieuwe uitdaging: bramen! Fruitboertje Kersen, pruimen, aardbeien en aalbessen

Bij Fruitkwekerij Millenaar telen we allerlei soorten overheerlijke kersen, pruimen en rode bessen van pure kwaliteit op een maximaal biologische manier.

Het fruitige assortiment telt wel 16 kersensoorten en 6 pruimensoorten. Wij doen ons best voor jou de meest smaakvolle in huis te halen en we proberen ook ieder jaar weer nieuwe rassen uit.

Doordat we ons fruit biologisch telen, is de smaak veelal lekkerder. Biologisch is puur natuur. De natuur wordt niet verstoord door chemische bestrijdingsmiddelen (fruitboertje.nl)

Zuivel van Zus Boerenkaas, yoghurt, karnemelk, melk, eigen rundvlees en lamsvlees

Wat we zelf maken verkopen we ook zelf. In Berkel en Hazerswoude-dorp hebben we een winkel bij de boerderij. U kunt bij ons terecht voor een goed gevulde boodschappen tas. 


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nlInfo Berkel-Rodenrijs-Zuid-Holland 

In de grote steden groeide de behoefte aan tuinbouwproducten. Rond 1880 kwam de verbouw daarvan op gang. Gunstige factoren hiervoor waren de vruchtbare bodem, een goede infrastructuur (vaarwater) en de nabijheid van afzetmarkten. 

(nl.wikipedia.org)

Informatie over Berkel-Rodenrijs-Zuid-Holland? Laat het ons weten, bedankt!