Beilen-Drenthe

Plan je route op maps.google.nl


De Hanse Hof Groente, kaas, vlees, eieren, honing

Op ons bedrijf hebben een Landwinkel waar producten van eigen boerderij, aangevuld met streekproducten en andere (h)eerlijkheden te koop zijn. In de herfst bieden we vele soorten (eetbare) pompoenen en kalebassen aan. Een gedeelte van de producten is biologisch. De sfeervolle winkel is gevestigd in een hooiberg. (dehansehof.nl)

Dijkman Delicatessen Ruim 60 soorten boerenkaas, rauwmelkse boerenboter en biologische eieren 

In onze winkel bieden wij u een ruim assortiment boeren kazen, noten, olijfolien, bak en cakemixen, wijnen, diverse vleessoorten (waaronder versgesneden parmaham en Brandt&Levie worstjes), er is een ruimte keuze uit verse thee soorten, biologische producten van Landgoed Marienwaerdt zijn goed vertegenwoordigd in onze winkel en voor de Schulp Saptappen kunt u ook bij ons terecht. Wij laten u graag alles proeven en beleven in onze winkel, kom het eens ervaren! (dijkmandelicatessen.nl)


Zuring Aardappelen, groenten, fruit, tuinzaden, pootaardappelen

Waar vroeger tonnen aardappelen lagen opgeslagen ligt nu een ruime keuze aan producten uitgestald in een grote winkelruimte. Niet alleen aardappelen, groenten en fruit, maar ook eieren,  streekproducten,  serviesgoed, zoetigheden en ander lekkers. (boerderijwinkel-zuring.nl)

Zuivelboerderij Bolhuis Zuivel, ijs, eieren, aardappelen, kaas

Van de verse melk van onze koeien maken we diverse zuivelproducten. Doordat de melk dagvers is, proef je dit in onze producten. Lekker vol en romig van smaak.

Wat is er nu mooier dan van je eigen melk de heerlijkste producten te maken!


Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl

Beilen-Drenthe 

In 1955 werd in Beilen een belangrijke archeologische vondst gedaan, een goudschat uit omstreeks 400, bestaande uit een armband, torques en 22 Romeinse gouden munten (...)


Lees verder op Beilen-Drenthe (Wikipedia)