Beilen-Drenthe

Plan je route op maps.google.nl


De Hanse Hof Groente, kaas, vlees, eieren, honing

Op ons bedrijf hebben een Landwinkel waar producten van eigen boerderij, aangevuld met streekproducten en andere (h)eerlijkheden te koop zijn. In de herfst bieden we vele soorten (eetbare) pompoenen en kalebassen aan. Een gedeelte van de producten is biologisch. De sfeervolle winkel is gevestigd in een hooiberg. (dehansehof.nl)

Dijkman Delicatessen Ruim 60 soorten boerenkaas, rauwmelkse boerenboter en biologische eieren 

In onze winkel bieden wij u een ruim assortiment boeren kazen, noten, olijfolien, bak en cakemixen, wijnen, diverse vleessoorten (waaronder versgesneden parmaham en Brandt&Levie worstjes), er is een ruimte keuze uit verse thee soorten, biologische producten van Landgoed Marienwaerdt zijn goed vertegenwoordigd in onze winkel en voor de Schulp Saptappen kunt u ook bij ons terecht. Wij laten u graag alles proeven en beleven in onze winkel, kom het eens ervaren! (dijkmandelicatessen.nl)

Nagtegael Asperges Asperges (website momenteel offline, geen informatie beschikbaar) 

Gisteren nog in de grond, vandaag op uw bord. Verser kan het niet. En bovendien, u weet wat u eet en waar het vandaan komt. 


Zuring Aardappelen, groenten, fruit, tuinzaden, pootaardappelen

Waar vroeger tonnen aardappelen lagen opgeslagen ligt nu een ruime keuze aan producten uitgestald in een grote winkelruimte. Niet alleen aardappelen, groenten en fruit, maar ook eieren,  streekproducten,  serviesgoed, zoetigheden en ander lekkers. (boerderijwinkel-zuring.nl)Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl