Banaan-spinazie-smoothie

Maak een heerlijke, gezonde banaan-spinazie-smoothie in een handomdraai.

Informatie

In deze smoothie is spinazie verwerkt. Spinazie is een nitraatrijke groente. Nitraat zit in bladgroenten als andijvie, bleekselderij, postelein, raapstelen, waterkers, rode biet, snijbiet, sla, spinazie, spitskool, Chinese kool, koolrabi en venkel. Nitraat wordt in het lichaam omgezet tot de schadelijke stof nitriet.

In Nederland geldt het advies om maximaal 2 keer per week nitraatrijke groente te eten en dit liever niet te combineren met vis. Toch hoef je niet bang te zijn voor nitraat: De voordelen van het eten van nitraatrijke groenten wegen op tegen de nadelen!


Ingrediënten (voor 1 persoon)

  • 1 kleine banaan, ongeveer 60 gram
  • Verse spinazie bladeren, ongeveer 50 gram
  • Sinaasappelsap uit 1 geperste sinaasappel
  • Amandelmelk, +/- 100 ml

Bereidingswijze

  • Doe de banaan in de blender en vul de rest van de blender met de spinaziebladeren.
  • Voeg vervolgens de geperste sinaasappel en de amandelmelk toe. 
  • Mix alle ingrediënten door elkaar. 
  • Giet de smoothie in een mooi, groot glas en start je dag met power!

Geniet van uw heerlijke banaan-spinazie-smoothie!Meer informatie over de ingredienten in de banaan-spinazie-smoothieAangeboden door Gewichtsconsulente Linda Oskam

  Stuur Linda een mail en ontvang haar gratis nieuwsbrief!
info@gewichtsconsulentelindaoskam.nl

‘Gewoon Doen’ is het motto! Een gezonde leefstijl, met aandacht voor voeding én beweging, wordt een gewoonte waar je je er goed bij voelt. Advies, coaching en begeleiding krijgt u van gewichtsconsulente en bewegingsdeskundige Linda Oskam (lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). 

Veel mensen worstelen dagelijks met hun voeding. Elke dag denken we aan eten, te veel eten, verleidingen, aankomen, afvallen, diëten, de weegschaal, jojo-en, frustraties.. enzovoorts! Een gezond voedingspatroon bereik je door èn een gezond eetpatroon èn voldoende beweging èn mensen die je helpen om je daaraan te houden. En of je nu juist wilt aankomen of wilt afvallen: Ik kan je daarbij helpen! 

Als persoonlijke coach begeleid, motiveer en adviseer ik je om een afgesproken doel te bereiken. Het gaat erom dat je zèlf je eet- en beweegpatroon gaat beïnvloeden op een manier die bij jouw persoonlijke situatie past. Zodat dit een gezonde gewoonte wordt waar je je goed bij voelt en die je ook over 10 jaar nog vol kunt houden! 

Met een praktijkvestiging in Woerden (regio Utrecht) en begeleidings-mogelijkheden via Skype, telefoon en/of per mail, wordt de persoonlijke begeleiding door heel Nederland mogelijk! 

Bent u geïnteresseerd in de begeleiding bij uw voedingspatroon, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op door te mailen naar info@gewichtsconsultelindaoskam.nl of te bellen naar 06-25124026


 F Facebook.com/GewichtsconsulenteLindaOskam