Assen-Drenthe

Plan je route op maps.google.nl

Country Smile's Scharrelvarkens

Eerlijk en echt scharrelvlees! Wat een dier eet, komt terecht in zijn lichaam en uiteindelijk ook in zijn vlees. Het vlees dat u en ik eten!  We zijn met dieren bezig maar ook met ons en uw voeding. Daar moeten we niet te licht over denken. (countrysmile.nl)


De Kaaswaag Kaas, wijn, delicatessen

De Kaaswaag, uw specialist in wijnen en delicatessen! 

"De lekkerste kaas- en wijnwinkel van Assen. En omstreken. Van Leidse tot Etivaz, wij verkopen een groot assortiment aan kazen voor elke gelegenheid en bij elke borrel. Tapas & buffetten, port & sherry"  (dekaaswaag.nl)


Kaaskoperij Thomas kaas, bier, fruitsap, honing, eieren, wijn, noten

Kaas van Kaaslust en Friesche boerenkaas, Maallust bier, puur fruitsappen, Kraggenburg honing uit Nieuw Buinen, vrije uitloop eieren, prachtige wijnen en ook biologisch vers gebrande noten

De Kaaskoperij Thomas vindt u in Assen in Winkelcentrum Kloosterveste en aan de Nobellaan, winkels vol heerlijke kaas, delicatessen, wijnen, bieren en andere lekkere dingen. (kaaskoperijthomas.nl)


Noabershop  Jam, sap, rundvlees, kipvlees, varkensvlees, zuivel

De Noabershop is een winkel, overdekte markt in het centrum van Assen. Een plek waar altruïsme, ideologisch- en commercieel handelen hand in hand gaan (noabershopassen.nl)Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nlInfo Assen-Drenthe De stad Assen ligt in een esdorpenlandschap. De gemeente omvat behalve de stad Assen, de dorpen Witten, Loon, Rhee, Ter Aard, Ubbena, een gedeelte van Vries, Zeijerveen en Zeijerveld. Daarnaast horen de buurtschappen Anreep, De Haar, Schieven en Graswijk bij de Gemeente Assen.

(Bron: nl.wikipedia.org)

Heb jij een aanvulling voor Assen-Drenthe? Laat het ons weten. Bedankt!