Assen-Drenthe

Plan je route op maps.google.nl

Country Smile's Scharrelvarkens

Eerlijk en echt scharrelvlees! Wat een dier eet, komt terecht in zijn lichaam en uiteindelijk ook in zijn vlees. Het vlees dat u en ik eten!  We zijn met dieren bezig maar ook met ons en uw voeding. Daar moeten we niet te licht over denken. (countrysmile.nl)

De Kaaswaag Kaas, wijn, delicatessen

De Kaaswaag, uw specialist in wijnen en delicatessen! 

"De lekkerste kaas- en wijnwinkel van Assen. En omstreken. Van Leidse tot Etivaz, wij verkopen een groot assortiment aan kazen voor elke gelegenheid en bij elke borrel. Tapas & buffetten, port & sherry"  (dekaaswaag.nl)


Noabershop  Jam, sap, rundvlees, kipvlees, varkensvlees, zuivel

De Noabershop is een winkel, overdekte markt in het centrum van Assen. Een plek waar altruïsme, ideologisch- en commercieel handelen hand in hand gaan (noabershopassen.nl)Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nlInfo Assen-Drenthe De stad Assen ligt in een esdorpenlandschap. De gemeente omvat behalve de stad Assen, de dorpen Witten, Loon, Rhee, Ter Aard, Ubbena, een gedeelte van Vries, Zeijerveen en Zeijerveld. Daarnaast horen de buurtschappen Anreep, De Haar, Schieven en Graswijk bij de Gemeente Assen.

(Bron: nl.wikipedia.org)

Heb jij een aanvulling voor Assen-Drenthe? Laat het ons weten. Bedankt!