Appelscha-Friesland

Appelscha-Friesland

Plan je route op maps.google.nl

Onze Winkel Groenten, fruit, boter, kaas, eieren, vlees

De lekkerste pure producten, vers en goed van smaak kun je vinden in onze winkel. Een mooi breed assortiment met groenten, fruit, boter, kaas en eieren, maar ook vlees van dieren die kunnen scharrelen in de bossen en dieren die op natuurgebieden gelopen hebben voor natuuronderhoud.

Het lekkerste ijs met pure ingrediënten en zonder toevoegingen, zelfs ook suikervrije soorten. Lekkere boeren zuivel ook biologisch met echte pure melk, karnemelk, vruchten yoghurt en vla, hangop, echte boter, lekkere smeersels met pure producten en de echte boerenkaas met een groot aantal smaken.


Onze Winkel Appelscha


Echt pure vruchtensappen waar alleen fruit in zit ook biologisch beschikbaar met jammetjes, chutneys en andere producten. Echte lokale boeren en wijnen die uit de regio komen net als de gedroogde worsten.

Tap zelf je pure pindakaas uit onze tap. Vrije uitloop eieren en lokaal geteelde bloembollen zijn ook te verkrijgen. De lekkerste groenten en fruit, zoveel mogelijk uit de streek en als dat niet te verkrijgen is uit Nederland met uitzondering van de exotische fruit.

Vers gesneden groenten. Smoothies en ook cadeau artikelen en de lekkerste bakproducten. Even lekker zitten en een kop koffie of thee met een lekker broodje of soep nuttigen of een sapje. Wanneer er buiten gezeten kan worden kun je lekker zitten in de kinderboerderij of tuin. We hebben een eigen groenten, bloemen en kruidentuin waar je lekker plaats kan nemen en voorzien kan worden van een hapje en een drankje. Genoeg parkeergelegenheid aan doorgaand fietspad.

Kom en ervaar de streek, de natuur en de lekkerste producten!

Appelscha-Friesland ligt aan de rand van het 61 km² grote Nationaal Park Drents-Friese Wold en even buiten het dorp ligt het buitencentrum Drents-Friese Wold van Staatsbosbeheer.Meer Appelscha-Friesland (Wikipedia)

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl