Alternatieve-Borrelhapjes

Recept: Alternatieve-borrelhapjes. Gewoon voor tussendoor.

Ik kreeg de vraag: Wat is een verantwoord borrelhapje? Hieronder een paar alternatieven voor de chips, nootjes, pinda’s en plakjes worst! 


Stukjes kip met chilisaus als alternartieve-borrelhapjes

Eet je wraps of roerbak met kip en heb je nog kip over? Dat is een ideaal hapje bij de borrel! 

Kip is ook koud erg lekker en met wat chilisaus, heb je een verantwoord smakelijk hapje. 


Nog een idee voor alternatieve-borrelhapjes: Soepstengels met een Griekse dip

Gewoon even lekker slank knagen… Een soepstengel (20 kcal) met een zelfgemaakte Griekse dipsaus!

Neem wat yoghurt, 2 teentjes knoflook, oregano, peper en zout, Griekse kruiden, eventueel geraspte komkommer erbij en je hebt een heerlijke tzaziki variant. 


Blokje 30+ kaas 

Wij Nederlanders houden nu eenmaal van een blokje kaas bij de borrel. Kies 30+, maak blokjes van 6 gram en probeer je te beperken tot 5 blokjes. Dan heb je je dagelijkse hoeveelheid kaas binnen en maar 84 kcal! Ook lekker met komkommer of verrassend fris met ananas! Fijne borrelavond! 

Kies je echt slank bij je borrel? Let dan op met wat je drinkt. De bespaarde calorieën van je slanke hapjes zijn snel gecompenseerd met een groot glas wijn! 


Lees waar je in jouw buurt kaas kunt kopen voor bij je alternatieve-borrelhapjes

Aangeboden door Gewichtsconsulente Linda Oskam

  Stuur Linda een mail en ontvang haar gratis nieuwsbrief!
info@gewichtsconsulentelindaoskam.nl

‘Gewoon Doen’ is het motto! Een gezonde leefstijl, met aandacht voor voeding én beweging, wordt een gewoonte waar je je er goed bij voelt. Advies, coaching en begeleiding krijgt u van gewichtsconsulente en bewegingsdeskundige Linda Oskam (lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). 

Veel mensen worstelen dagelijks met hun voeding. Elke dag denken we aan eten, te veel eten, verleidingen, aankomen, afvallen, diëten, de weegschaal, jojo-en, frustraties.. enzovoorts! Een gezond voedingspatroon bereik je door èn een gezond eetpatroon èn voldoende beweging èn mensen die je helpen om je daaraan te houden. En of je nu juist wilt aankomen of wilt afvallen: Ik kan je daarbij helpen! 

Als persoonlijke coach begeleid, motiveer en adviseer ik je om een afgesproken doel te bereiken. Het gaat erom dat je zèlf je eet- en beweegpatroon gaat beïnvloeden op een manier die bij jouw persoonlijke situatie past. Zodat dit een gezonde gewoonte wordt waar je je goed bij voelt en die je ook over 10 jaar nog vol kunt houden! 

Met een praktijkvestiging in Woerden (regio Utrecht) en begeleidings-mogelijkheden via Skype, telefoon en/of per mail, wordt de persoonlijke begeleiding door heel Nederland mogelijk! 

Bent u geïnteresseerd in de begeleiding bij uw voedingspatroon, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op door te mailen naar info@gewichtsconsultelindaoskam.nl of te bellen naar 06-25124026


 F Facebook.com/GewichtsconsulenteLindaOskam