Aalten-Gelderland

Plan je route op maps.google.nl


't Lerinkshof Thee, theetuin, biologische producten

"In onze winkel verkopen wij diverse biologische rundvleesspecialiteiten. Zonder toevoeging van conserveringsmiddelen verwerken wij 36 verschillende soorten rundvlees. Op ambachtelijke wijze bereiden wij tevens enkele traditionele Achterhoekse producten, zoals naegelhout, runderrookworst en diverse soorten droge metworst gemaakt van rundvlees." (Bron: theetuin-lerinkshof.nl)


Lensink Aardappelen Aalten Tafelaardappelen van Achterhoekse bodem


Suzie’s Farm Kaas, jam, vlees, saucijzenbroodjes, kaasbroodjes

Veel producten van eigen boerderij: Kaas Jam Vlees van de Achterhoekse os en varken Saucijzenbroodje/kaasbroodje

VOF Lensink Verschillende rassen aardappelen voor elke smaak een andere aardappel het hele jaar door

Wij dat zijn Arie en Minie Lensink, we hebben een agrarisch bedrijf in Lintelo, we verbouwen tafelaardappelen, die we vanuit huis verkopen en bezorgen. U kunt bij ons het hele jaar door terecht voor een smakelijke aardappel.

Ook verzorgen wij het jongvee van enkele melkveehouders. Wij worden hierbij geholpen door onze zonen, waarvan de een meer interesse heeft in het jongvee en de ander veel aardigheid heeft aan de mechanisatie van ons bedrijf. Zij hebben allebei een baan buiten het bedrijf.

Verder werken op ons bedrijf regelmatig enkele jongeren die ons helpen met de oogst en verwerking van de aardappelen en verder alle voorkomende werkzaamheden. (lensinkaardappelenaalten.nl)

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl