Dronten-Flevoland

Plan je route op maps.google.nl


Bio Erf17 Biologische groenten als rode bieten, wortelen, pompoen, prei, sla, rode kool, spinazie, bloemkool, broccoli en uien. Aardappelen en fruit. 


De Hofwinkel Brood, rundvlees, kip, groente, zuivel, droogwaren

"Een topper zijn de groenten van het eigen bedrijf, vers van het land zo in de winkelmand. Maar ook de appels en sappen uit de Warmonderhofboomgaard behoren tot een geliefd artikel. En drie keer in de week komt de Consequente Bio-Bakker uit Ahaus verschillende soorten brood brengen, zuurdesem en gist, tarwe en spelt." (Bron: warmonderhofwinkel.nl)


De Polderzoom Boerenmeshangerkaas

"Op een steenworp van het pittoreske stadje Elburg ligt ons moderne melkveebedrijf op de jonge vruchtbare Flevolandse zeeklei. Wij maken Boerenmeshangerkaas van de verse melk van onze eigen koeien."(Bron: polderzoom.nl)


Het Postoord Groene asperges, aardappels (Bildtstar, Nicola) en uien

Adresinformatie volgt (juni, 2017)


Jandlis Meat  Rundvlees, kippenvlees

Vleespakketten van heerlijk mals vlees. Duurzaam gehouden, geen kunstmatige toevoegingen, eerlijk en vertrouwd; weten wat je eet.

"Wat ons vlees bijzonder maakt? Wij kiezen voor vlees wat met zorg is groot gebracht. Naast een prachtig stukje rundvlees kunnen wij u ook kip aanbieden."

jandlismeat.nl

Aanmelden voor gratis vermelding op Productenvandeboer.nl


Aangepast zoeken